Τρόποι και μέθοδοι αύξησης ισχύος

Πρόσφατα, όλο και περισσότεροι άνδρες απευθύνονται σε έναν σεξ θεραπευτή για βοήθεια. Αυτό σημαίνει ότι οι μέθοδοι αύξησης της ισχύος είναι σε ζήτηση όπως ποτέ άλλοτε.

πώς να αυξήσετε την ανδρική ισχύ

Η ψυχική υγεία εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής, επειδή οι άνδρες που πάσχουν από ανικανότητα συχνά παραπονούνται για επιθετικότητα, νευρικότητα, κακή ύπνο και μειωμένη απόδοση.

Εξάλλου, η παραβίαση της δραστικότητας είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που μειώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής. Η ικανότητα ικανοποίησης μιας γυναίκας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αυτοεκτίμηση, επομένως είναι λογικό: πολλοί άνδρες που πάσχουν από ανικανότητα αισθάνονται κατάθλιψη και κατώτεροι.

Έχοντας αναλύσει όλα τα παραπάνω, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί η σημασία της οικείας σφαίρας και ο αντίκτυπός της στην καθημερινή ζωή.

Τρόποι αύξησης της ισχύος

Σήμερα, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την αποκατάσταση της δραστικότητας και όλες διαφέρουν ως προς την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και την κατεύθυνση της δράσης. Η σεξουαλική δυσλειτουργία μπορεί να προκληθεί από πολλούς παθολογικούς παράγοντες που επηρεάζουν τους μηχανισμούς που προκαλούν στύση.

Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι άνδρες πάσχουν από οργανική αγγειακή παθολογία και σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται η πραγματοποίηση τροποποίησης της ζωής, η λήψη διεγερτικών φαρμάκων και η ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος στα εσωτερικά όργανα.

Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της κυκλοφορίας του αίματος στα γεννητικά όργανα, διάφορες μέθοδοι είναι κατάλληλες για τη βελτίωση της κατάστασης του καρδιαγγειακού συστήματος.

«Η λύση στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας θα πρέπει να προσεγγιστεί με ολοκληρωμένο τρόπο χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα», - μια σύσταση από την ένωση σεξουαλικών θεραπευτών.

Οι μέθοδοι αύξησης ισχύος χωρίζονται σε:

 • Παραδοσιακός.
 • Μηχανικό (μασάζ κενού).
 • Φαρμακολογικός.
 • Φυσιοθεραπεία (μασάζ, θεραπεία άσκησης).
 • Τροποποίηση (διατροφή, άσκηση).

Λαϊκές μέθοδοι

Οι παραδοσιακές μέθοδοι αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας περιλαμβάνουν τη χρήση φυσικών συστατικών φυτικής προέλευσης. Η ρίζα τσουκνίδας και ginseng έχει αποδειχθεί στον μεγαλύτερο βαθμό.

τσουκνίδα για αύξηση της ισχύος

Το Nettle είναι μια εξαιρετική λαϊκή θεραπεία που είναι προσιτή και αποτελεσματική ταυτόχρονα. Η τσουκνίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοθεραπεία και σε συνδυασμό με άλλα διεγερτικά. Ένα αφέψημα από αυτό το φυτό είναι πολύ δημοφιλές.

Για να πάρετε το αποτέλεσμα της φυτικής ιατρικής, συνιστάται να πίνετε 100 ml ζωμού τσουκνίδας 3 φορές την ημέρα. Ένα αφέψημα τσουκνίδας μπορεί όχι μόνο να βελτιώσει τη στυτική λειτουργία, αλλά και να βοηθήσει στην καταπολέμηση των διαταραχών του ουροποιητικού συστήματος.

Η ρίζα Ginseng έχει από καιρό καθιερωθεί ως θαυματουργή θεραπεία για πολλές ασθένειες.

Αυτό το φυτό έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό στην ανατολική ιατρική για τη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής. Τα δραστικά συστατικά του ginseng είναι πιο αποτελεσματικά με τη μορφή βάμματος.

Για να το μαγειρέψετε:

 1. πάρτε 300 γραμμάρια τριμμένης ρίζας και προσθέστε βότκα σε αυτήν.
 2. απαιτείται να επιμείνουμε στη ρίζα για 2 εβδομάδες σε αεροστεγές δοχείο, κατά προτίμηση σε μέρος προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως.

Προϊόντα

Όπως λέει και η παροιμία: «είμαστε αυτό που τρώμε», οπότε δεν προκαλεί έκπληξη όταν πολλοί άνδρες που δεν περιφρονούν τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική σφαίρα.

Η αυξημένη κατανάλωση λιπαρών τροφών συμβάλλει στην παραβίαση του μεταβολισμού των λιπιδίων και στο σχηματισμό αθηροσκληρωτικών πλακών.

Επιπλέον, τα άτομα που πάσχουν από παχυσαρκία συχνά πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, το οποίο επίσης επηρεάζει αρνητικά την «ανδρική δύναμη». Με όλα αυτά κατά νου, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία μιας ισορροπημένης, υγιεινής διατροφής, εξαιρουμένων των τροφίμων που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία.

θαλασσινά για αύξηση της δραστικότητας

Ορισμένα προϊόντα έχουν διεγερτικό αποτέλεσμα, η προσθήκη των οποίων στη διατροφή είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της ποιότητας της οικείας ζωής:

 • Θαλασσινά.Περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις ψευδάργυρου και ωμέγα-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων. Αυτά τα συστατικά παίζουν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση των μεταβολικών διεργασιών και στη βελτίωση της κατάστασης των αγγειακών τοιχωμάτων.
 • ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ. . . Κατάλληλο για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας: φουντούκια, φιστίκια, αμύγδαλα, καρύδια. Όλα τα καρύδια περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις αμινοξέων και φυτικών ελαίων, τα οποία βοηθούν στην ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος στα πυελικά όργανα.
 • Μαϊντανόςέχει χρησιμοποιηθεί ως διέγερση ισχύος από τα αρχαία χρόνια. Κατά τη μελέτη της χημικής σύνθεσής της, βρέθηκε: περιέχει ουσίες που καταστέλλουν τη σύνθεση των γυναικείων σεξουαλικών ορμονών, η οποία έμμεσα αυξάνει τη συγκέντρωση της τεστοστερόνης.

Γυμνάσια

Η άσκηση είναι σημαντική για τη διατήρηση της ενεργού κυκλοφορίας στα πυελικά όργανα.

Στις συστάσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας υπάρχουν πολλές ασκήσεις που δανείζονται από την πρακτική των ινδικών γιόγκη.

"Κόμπρα". Απαιτείται να ξαπλώνετε στο στομάχι σας και να κλείνετε τα πόδια σας μαζί. Στη συνέχεια, ακουμπώντας στις παλάμες σας, σηκώστε το σώμα και λυγίστε στη σπονδυλική στήλη. Κατά την εκτέλεση αυτής της άσκησης, κρατήστε τους αγκώνες πιο κοντά στις μασχάλες και τα πόδια σας ίσια.

"Τρέχει στη θέση του". Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν αυτήν την άσκηση από μαθήματα φυσικής αγωγής. Το τρέξιμο στη θέση του είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ζεσταίνετε τους μυς σας πριν από μια σοβαρή προπόνηση.

Αυτή η άσκηση συμπεριλήφθηκε στη λίστα μας λόγω της ευκολίας και της αποτελεσματικότητάς της. Με τακτική άσκηση, είναι δυνατή η αύξηση της ροής του αίματος στην κάτω ζώνη, καθώς και η αύξηση της ανοχής στην άσκηση.

Ψυχοθεραπεία

Τα ψυχολογικά προβλήματα βρίσκονται στη δεύτερη θέση, μετά από οργανικές διαταραχές, μεταξύ των λόγων που προκαλούν σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Οι νέοι από 20 έως 30 ετών είναι πιο επιρρεπείς σε αυτό το πρόβλημα.

"Όλες οι ασθένειες από τα νεύρα" και η στυτική δυσλειτουργία σε αυτά τα θέματα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πολλοί νέοι που βιώνουν συνεχές άγχος στην εργασία, στο σχολείο, στην οικογένεια δεν είναι σε θέση να ζήσουν μια δραστήρια σεξουαλική ζωή. Για την αντιμετώπιση προβλημάτων αυτού του είδους, συνιστάται να ζητήσετε βοήθεια από ψυχοθεραπευτή.

ξεκουραστείτε στη θάλασσα ως τρόπος αύξησης της δραστικότητας

Αυτή η κατάσταση είναι πολύ λεπτή και απαιτεί μια λεπτή προσέγγιση. Το πρώτο βήμα είναι να απαλλαγείτε από τον παράγοντα άγχους, να βρείτε μια άλλη δουλειά, να κάνετε διακοπές, γενικά, να αλλάξετε το περιβάλλον.

Με ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας, συνιστάται να κάνετε αυτοεξέταση και να εντοπίσετε την αιτία ανησυχίας.

Υπάρχουν διάφορες ψυχολογικές προπονήσεις που έχουν συνταγογραφηθεί από έναν ειδικό για να ανεβάσουν τη διάθεσή σας. Επιπλέον, τέτοιες προπονήσεις σας επιτρέπουν να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας και να ξεπεράσετε τους εσωτερικούς σας φόβους.

Μασάζ

Υπάρχουν πολλές τεχνικές μασάζ που βοηθούν στην ομαλοποίηση της δραστικότητας.

Το μασάζ Acupressure στοχεύει στην τόνωση συγκεκριμένων περιοχών του σώματος που ενεργοποιούν τα νευρικά κέντρα. Ενεργώντας σε συγκεκριμένα σημεία, μπορείτε να επιτύχετε μια αύξηση της αγωγής των νεύρων και να αυξήσετε την ταχύτητα της ροής του αίματος στην πυελική περιοχή.

Για να διασφαλιστεί αυτό το αποτέλεσμα, συνιστάται να πατήσετε τις περιστροφικές διεργασίες της ιερής σπονδυλικής στήλης για 3 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα.

Ομοίως, συνιστάται να δράσετε στο ηλιακό πλέγμα, πιέζοντας 3 δάχτυλα στην επιγαστρική περιοχή για 5 δευτερόλεπτα.

Η σόλα των ποδιών είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή. Το τακτικό μασάζ της σόλας βοηθά στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του ουροποιητικού, καθώς και στη βελτίωση της δραστηριότητας όλων των άλλων οργάνων και συστημάτων.

Υπάρχουν δύο βιοδραστικά σημεία στα πέλματα που πρέπει να επηρεαστούν άμεσα. Το πρώτο βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής του ασβεστίου και το δεύτερο βρίσκεται στη μεσαία πλευρά του.

Το πιο δημοφιλές είναι το ερωτικό μασάζ. Η τεχνική της εφαρμογής της μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ευαισθησία των ερωτογενών ζωνών και τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άνδρα. Η γλουτιαία περιοχή, η κοιλιά, οι βλεννογόνοι και οι θηλές είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες.

Άσκηση

Η φυσιοθεραπεία είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη βελτίωση της γενικής υγείας και της ψυχικής κατάστασης, για την εξάλειψη των αγγειακών διαταραχών.

Με τακτική άσκηση, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τη σεξουαλική αντοχή, να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα και να αυξήσετε τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Σήμερα υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σωματικών ασκήσεων που στοχεύουν στην αποκατάσταση της ροής του αίματος στη μικρή λεκάνη, ενισχύοντας τους μυς που εμπλέκονται στο σεξ.

ασκήσεις για αύξηση της ισχύος

Πρώτον, θα πρέπει να κάνετε άσκηση προθέρμανσης, που αποτελείται από κυκλικές κινήσεις με τη λεκάνη: σηκωθείτε, τα χέρια στη ζώνη, τα πόδια του πλάτους των ώμων και, στη συνέχεια, κάντε κυκλικές κινήσεις με την περιοχή της πυέλου. Πρώτον, πρέπει να εκτελέσετε 40 κινήσεις δεξιόστροφα και μετά το ίδιο ποσό αριστερόστροφα.

Η επόμενη άσκηση είναι να κάμψετε σε όρθια θέση. Τα πόδια έχουν πλάτος ώμου και το σώμα γέρνει πρώτα προς τα εμπρός, μετά προς τα πίσω, αριστερά και δεξιά.

Πολλοί από εμάς έχουμε κάνει ή τουλάχιστον έχουν ακούσει μια τέτοια άσκηση όπως οι πνεύμονες. Αυτές οι κινήσεις επιτρέπουν όχι μόνο την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στην πυελική περιοχή, αλλά και την άντληση των μυών των μηρών.

Φάρμακα

Το πιο δημοφιλές φάρμακο σήμερα είναι ένα φάρμακο που βασίζεται στο sildenafil. Η ιστορία αυτού του φαρμακολογικού φαρμάκου είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί αρχικά οι δημιουργοί σχεδίαζαν να το χρησιμοποιήσουν ως θεραπεία για καρδιακές παθήσεις.

Η θετική επίδραση στη δραστηριότητα της καρδιάς ήταν αδύναμη, ωστόσο, υπήρχε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρενέργεια, η οποία χρησιμοποιήθηκε στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Η δράση κατευθύνεται στα αγγεία που βρίσκονται μέσα στο πέος. Υπό την επίδραση του φαρμάκου, το μέγεθος των δύο αρτηριών αυξάνεται και μια φλέβα στενεύει, λόγω του οποίου το αίμα που έχει εισέλθει στο πέος δεν μπορεί να επιστρέψει στη γενική κυκλοφορία του αίματος.

Αυτό το αποτέλεσμα παρέχει μια σταθερή και μακροχρόνια στύση. Ένας παρόμοιος μηχανισμός είναι τυπικός για άλλα φάρμακα της επόμενης γενιάς.

«Μην παίρνετε περισσότερα από 100 mg φαρμάκων sildenafil την ημέρα. Διαφορετικά, ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών αυξάνεται »- συμβουλές από έναν ανδρολόγο.

Το φάρμακο έχει κάποιες παρενέργειες που σχετίζονται με την επέκταση της αρτηριακής κλίνης:

 • Πονοκέφαλο.
 • Ναυτία.
 • Θολή όραση.
 • Ερυθρότητα του προσώπου.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες και εμφανίζονται μόνο στο 20% των περιπτώσεων.

Μηχανική πρόσκρουση

Το πιο κατάλληλο μέσο μηχανικής διέγερσης ισχύος είναι το μασάζ κενού. Η ουσία αυτής της τεχνικής είναι να χρησιμοποιήσετε μια ειδική αντλία, που αποτελείται από μια αντλία και μια φιάλη.

Το πέος τοποθετείται σε μια φιάλη, από την οποία αντλείται όλος ο αέρας και δημιουργείται ένα κενό. Ως αποτέλεσμα τέτοιων χειρισμών, το αίμα αντλείται στο πέος και διογκώνεται.

Μια παρόμοια διαδικασία μπορεί να εκτελεστεί στο σπίτι: απλά πρέπει να αγοράσετε μια στύση κενού. Αυτή η συσκευή είναι πιο δημοφιλής στη βιομηχανία του σεξ ως μέθοδο διεύρυνσης του πέους. Η τακτική χρήση του στύλου κενού επιτρέπει όχι μόνο να ξεπεράσει την ανικανότητα, αλλά και να αυξήσει σημαντικά το μέγεθος της ανδρικής.

Αλλά θυμηθείτε: για να αυξήσετε την ισχύ, συνιστάται να συνδυάσετε μεθόδους για την καλύτερη απόδοση!