Πού είναι το G-spot; Το έχουν οι άντρες;

Υπάρχει το G-Spot πραγματικά;

εξωτερική διέγερση του σημείου g κατά τη διάρκεια των οικείων χαϊδεμάτων

Το ερώτημα "πώς να βρείτε το G-spot; "ανησυχεί τόσο τους άπειρους εφήβους όσο και τους ενήλικες που θέλουν να διαφοροποιήσουν τις σεξουαλικές τους σχέσεις. Μερικές φορές οι ιδιοκτήτες μιας δίκαιης εμπειρίας στο σεξ δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα πού βρίσκεται αυτό το μυστηριώδες σημείο. Μερικοί είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι η ύπαρξή του δεν είναι παρά μυθοπλασία. Ταυτόχρονα, το πλήρες όνομα μοιάζει με "Grafenberg point" μετά το όνομα του γυναικολόγου Ernst Grafenberg, ο οποίος επιβεβαίωσε την ύπαρξή του στα μακρινά 50 του περασμένου αιώνα.

Προφανώς, τα λόγια του Γερμανού γιατρού δεν ήταν αρκετά, καθώς οι διαφορές σχετικά με την τοποθεσία, τις λειτουργίες, το μέγεθος και το σχήμα του μυστηριώδους G-spot δεν υποχωρούν μέχρι σήμερα. Το ίδιο το γεγονός της ύπαρξής του εξακολουθεί να θεωρείται αναπόδεικτο. Ονομάζεται μαγικό κουμπί, πηγή απόλαυσης ευχαρίστησης. Πιστεύεται ότι η διέγερση του G-spot θα ξυπνήσει αμέσως μια γυναίκα και θα την καταστήσει σε έναν ισχυρό οργασμό.

Το σημείο «ύπνου» δεν είναι πολύ μεγάλο. Σε μια ενθουσιασμένη κατάσταση, αυξάνεται σημαντικά και αγγίζοντας το προκαλεί τη λεγόμενη «γυναικεία εκσπερμάτωση».

G-spot στις γυναίκες

Πού είναι λοιπόν το G-spot στις γυναίκες; Το όνομα "dot" δεν αντιστοιχεί αρκετά στην πραγματικότητα, καθώς είναι μάλλον μια τοποθεσία στο εσωτερικό τοίχωμα του κόλπου με μεγάλο αριθμό νευρικών απολήξεων. Ονομάστηκε μια κουκκίδα λόγω του μικρού του μεγέθους. Θα πρέπει να αναζητήσετε αυτήν τη ζώνη στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου - εκείνη που βρίσκεται πιο κοντά στην κοιλιά, σε απόσταση περίπου 5 cm από την είσοδο.

Ο γυναικείος κόλπος στερείται σχεδόν εντελώς νευρώσεως και αντιδρά ελάχιστα στις κινήσεις του πέους μέσα σε αυτό κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Είναι η διέγερση της πολυπόθητης ζώνης που οδηγεί σε οργασμό. Η περιοχή που ψάχνετε έχει διάμετρο λίγων χιλιοστών, γι 'αυτό είναι τόσο δύσκολο να την βρείτε με τα δάχτυλά σας.

Πρέπει να πω ότι κάθε γυναίκα είναι ιδιοκτήτης του G-spot, οπότε δεν πρέπει να κατηγορείτε τον σύντροφό σας για ψυχρότητα, εάν δεν ανταποκρίνεται αμέσως στις αναζητήσεις σας με παθιασμένα γκρίνια. Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε το μαγικό κουμπί και να εφαρμόσετε τη σωστή τεχνική για να το διεγείρετε.

Πολλές γυναίκες, που δεν βιώνουν ποτέ οργασμό, αρχίζουν να θεωρούνται αναργαστικές και βιώνουν συμπλέγματα σχετικά με αυτό. Θα ήθελα να τους καθησυχάσω, όλοι οι ειδικοί λένε ότι οι γυναίκες που είναι πραγματικά ψυχρές από τη φύση τους είναι πολύ σπάνιες. Ο πιο κοινός λόγος για την έλλειψη οργασμού είναι η συστολή, ο φόβος, η αδυναμία χαλάρωσης. Η εμπειρία και η επιθυμία ενός άνδρα να δώσει ευχαρίστηση στον σύντροφό του παίζουν σημαντικό ρόλο.

Πώς να τονώσετε το σημείο Ji κατά τη σεξουαλική επαφή;

Το άγγιγμα του αγαπημένου σημείου κατά τη σεξουαλική επαφή προωθεί τον οργασμό. Ταυτόχρονα, δεν είναι καθόλου απαραίτητο το μέλος του συνεργάτη να έχει εντυπωσιακό μέγεθος. Όπως ήδη αναφέρθηκε, η απόσταση από την είσοδο στην επιθυμητή περιοχή είναι μόνο 5 cm, ώστε να μπορείτε να φτάσετε ακόμη και με το δάχτυλό σας. Εάν το πέος είναι μικρό, απλά πρέπει να επιλέξετε τις κατάλληλες θέσεις G-spot που θα βελτιστοποιήσουν τον άξονα κλίσης.

Ανάλογα με μια συγκεκριμένη θέση, η πίεση στην επιθυμητή ζώνη θα είναι ισχυρότερη ή ανεπαρκής. Το σημείο Ji διεγείρεται έντονα στη θέση του γόνατος-αγκώνα ή όταν η γυναίκα βρίσκεται στο στομάχι της. Υπάρχουν συνεργάτες που εκτιμούν την επαφή με τα μάτια κατά τη σεξουαλική επαφή, τότε μπορείτε να βελτιώσετε την κλασική "ιεραποστολική" θέση τοποθετώντας ένα μικρό μαξιλάρι κάτω από τους γλουτούς της γυναίκας. Σε αυτήν την περίπτωση, η γωνία με την οποία το πέος εισέρχεται στον κόλπο θα αλλάξει και η επίδραση στο μαγικό κουμπί θα αυξηθεί.

Η ευαισθησία στο χάδι στις γυναίκες εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: διάθεση, συναισθήματα για έναν σύντροφο, τη φάση του εμμηνορροϊκού κύκλου. Σήμερα μπορεί να αντιδράσει σε φιλιά στο λαιμό με διαλείπουσα αναπνοή και γρήγορο καρδιακό παλμό, και αύριο μπορεί να είναι αδιάφορη γι 'αυτά.

Το G-spot θεωρείται από πολλούς ως μια καθολική ερωτογενής ζώνη, ένα μέρος, που βρίσκει ποια, έχετε το κλειδί για τη σεξουαλική ευχαρίστηση μιας γυναίκας. Δεν πρέπει να είστε πολύ ρεαλιστές για τη διέγερσή του. Δεν υπάρχουν ομοιόμορφες συνταγές και τεχνικές, κάθε γυναίκα είναι ατομική στον αισθησιασμό της. Αναζητήστε, πειραματιστείτε, προσπαθήστε για αρμονία σε μια σχέση, η οποία σίγουρα θα κάνει ένα όμορφο και σεξουαλικό στοιχείο.

G-spot στους άνδρες. Αν υπάρχει;

Οι γυναίκες θα είναι περίεργοι να γνωρίζουν ότι οι άνδρες έχουν επίσης ένα ανάλογο του γυναικείου G-spot. Το μασάζ της θα δώσει στον σύντροφό της μια αξέχαστη χαρά. Πρόκειται για διέγερση του προστάτη - του προστάτη που βρίσκεται κάτω από την ουροδόχο κύστη.

Άνδρες που αποφασίζουν να εμπιστευτούν τον σύντροφό τους στον πρωκτό τους για μασάζ προστάτη θα ανταμειφθούν με απίστευτες αισθήσεις. Τα νύχια μιας γυναίκας πρέπει να κόβονται κοντά, γιατί είναι πολύ εύκολο να βλάψετε τη βλεννογόνο μεμβράνη του πρωκτού. Τρίψτε το σημείο με απαλές κινήσεις χρησιμοποιώντας ένα ειδικό λιπαντικό τζελ.

Για πολλούς άντρες, απαγορεύεται αυστηρά το άγγιγμα και ακόμη περισσότερο η διείσδυση στον πρωκτό. Δεν χρειάζεται να επιμείνουμε, στο σεξ όλα πρέπει να βασίζονται μόνο στην αμοιβαία συναίνεση.

Εάν ο ίδιος ο άντρας σας είναι πρόθυμος να βιώσει νέες αισθήσεις, προσπαθήστε να κάνετε τα πάντα όσο πιο προσεκτικά γίνεται. Ένα σωστά διεγερμένο σημείο G στους άνδρες θα οδηγήσει σε βίαιο οργασμό και νέες εμπειρίες μαζί θα ενισχύσουν τη σχέση σας.