Τι εκπέμπεται στους άντρες κατά τη διέγερση (στύση);

Η εμφάνιση ενός βιολογικού μυστικού κατά τη διέγερση μπορεί να συμβεί όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και στους άνδρες. Αυτή είναι μια φυσιολογική φυσιολογική διαδικασία που δεν απαιτεί επίσκεψη στο γιατρό. Αλλά όχι πάντα, η παρουσία εκκρίσεων από το πέος μπορεί να υποδηλώνει σεξουαλική έλξη για την κυρία. Οι άνδρες, όπως και οι γυναίκες, είναι ευαίσθητοι σε ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος, σημεία των οποίων μπορεί να είναι μια άφθονη απόρριψη ιξώδους υγρού από το πέος. Ποια απόρριψη θεωρείται φυσιολογική και σε ποιες περιπτώσεις είναι σημαντικό να επισκεφτείτε έναν γιατρό το συντομότερο δυνατό;

Απαλλαγή που είναι ο κανόνας

Η υγιής απόρριψη στους άνδρες δεν πρέπει να συνοδεύεται από δυσάρεστες αισθήσεις και μια αηδιαστική μυρωδιά. Η εμφάνιση υγρού από το πέος κατά τη διάρκεια του σεξ θεωρείται φυσιολογική. Η διαφανής απαλλαγή στους άνδρες κατά τη σεξουαλική διέγερση ονομάζεται προ-εκσπερμάτιση. Ο σχηματισμός προ-εκσπερμάτισης είναι σαφώς αισθητός όχι μόνο πριν από τη σεξουαλική επαφή, αλλά και μετά από αυτό. Ποια είναι η σημασία του εκκρινόμενου μυστικού;

Η απαλλαγή όταν διεγείρεται ένας άνδρας μαλακώνει τη σεξουαλική επαφή με έναν σύντροφο, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μηχανικού τραυματισμού στα όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος. Επιπλέον, μετά την εκσπερμάτωση, η καθαρή, άοσμη βλέννα από το πέος του άνδρα βοηθά το σπέρμα να φτάσει στο αυγό της γυναίκας, ως αποτέλεσμα του οποίου συμβαίνει μια επιτυχής σύλληψη του παιδιού.

Προ-εκσπερμάτιση σύνθεση

αρσενικό προ-σπερματικό υγρό σε διέγερση

Η προ-εκσπερμάτιση είναι μια διαφανής βλέννα χωρίς έντονη οσμή. Το προ-σπερματικό υγρό περιέχει αλκάλια και βιολογικά δραστικές ουσίες (ένζυμα). Είναι το προ-σπόρο, λόγω της αλκαλικής του σύνθεσης, που εξουδετερώνει το όξινο περιβάλλον του κόλπου, βοηθώντας έτσι την περαιτέρω σύλληψη του εμβρύου.

Μπορώ να μείνω έγκυος από προ-σπερματικό υγρό;

Ένας τεράστιος αριθμός σεξουαλικών συντρόφων που δεν σχεδιάζουν εγκυμοσύνη στο εγγύς μέλλον δεν χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά είδη, αλλά ασκούν διακοπή της επαφής. Δυστυχώς, αυτή η μέθοδος προστασίας κατά της σύλληψης θεωρείται αναποτελεσματική και υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό:

 1. Με την πρόωρη εκσπερμάτωση ή με χαμηλή ευαισθησία του συντρόφου στην εκσπερμάτωση, η ικανότητα διακοπής της σεξουαλικής επαφής τη σωστή στιγμή μειώνεται στο ελάχιστο.
 2. Εάν ένας άνδρας έχει σπέρμα από προηγούμενη σεξουαλική επαφή στο κανάλι της ουρήθρας, τότε μπορούμε να πούμε ότι το βιολογικό υλικό θα βγει μέσω της ουρήθρας με προ-εκσπερμάτιση.
 3. Με υψηλή σεξουαλική διέγερση, ορισμένοι άνδρες δεν μπορούν να ελέγξουν τη σεξουαλική επαφή.

Επομένως, η απόρριψη όταν διεγείρεται ένας άντρας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη, και για να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη σύλληψη, πρέπει να χρησιμοποιηθούν αντισυλληπτικά μέσα ή αντικείμενα (προφυλακτικά, αντισυλληπτικά από το στόμα, ενδομήτρια δακτύλιο κ. λπ. ).

πόνος στη βουβωνική χώρα με παθολογική απόρριψη κατά τη διέγερση

Πότε πρέπει να δω έναν γιατρό;

Η απελευθέρωση λιπαντικού από το πέος στους άνδρες μπορεί να είναι όχι μόνο ο κανόνας, αλλά και ένα σύμπτωμα της νόσου. Μόνο η έγκαιρη διαβούλευση με έναν γιατρό και η έγκαιρη έναρξη της θεραπείας μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης χωρίς την ανάπτυξη επιπλοκών.

Σημάδια ασθενειών του ουροποιητικού συστήματος:

 • δυσάρεστες αισθήσεις στην ουρήθρα με τη μορφή δύσκολου ανεκτού καύσου και κνησμού,
 • αλλαγή στη συνοχή του εκκρινόμενου υγρού κατά τη διέγερση (υδαρή ή πολύ παχύ),
 • αύξηση του αριθμού των εκκρίσεων,
 • ένα λιπαντικό με απωστική μυρωδιά απελευθερώνεται από το πέος,
 • αποχρωματισμός της βλέννας (από τυρί λευκό σε πράσινο),
 • υπάρχουν θρόμβοι πύου και αίματος στην εκκρινόμενη βλέννα,
 • υπεραιμία του δέρματος του γεννητικού οργάνου,
 • την εμφάνιση εξανθημάτων στο κεφάλι του πέους σε άνδρα χωρίς έξοδο,
 • αυξημένη θερμοκρασία σώματος, γενική αδιαθεσία,
 • κατακράτηση ούρων ή υπερβολική ούρηση.

Παρόμοιες παθολογικές αλλαγές στο σώμα ενός άνδρα μπορούν να συμβούν με ΣΜΝ, φλεγμονώδεις διεργασίες του αναπαραγωγικού συστήματος, μολυσματικές ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος. Για να μάθετε την ακριβή αιτία της επώδυνης απόρριψης, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να διαγνώσετε και να θεραπεύσετε την ίδια την παθολογία.

Μια αλλαγή στο χρώμα της απόρριψης σηματοδοτεί μια σοβαρή μολυσματική ασθένεια που μπορεί να μεταδοθεί σεξουαλικά. Η απόρριψη ενός γκριζοπράσινου χρώματος δεν υποδηλώνει πάντα μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια. Ένα παρόμοιο σύμπτωμα μπορεί να συνοδεύει φλεγμονώδεις διεργασίες στο σώμα, συνοδευόμενη από αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος.

γυναικεία και ανδρική καντιντίαση ως αιτία παθολογικής εκκρίσεως

Η λευκή απόρριψη με συσσωματωμένη συνοχή υποδηλώνει την προσθήκη μυκητιασικής λοίμωξης του γένους Candida. Συνήθως, ο μύκητας μεταδίδεται από μια γυναίκα σε έναν άνδρα. Σε αυτήν την περίπτωση, τόσο ο ίδιος όσο και ο σύντροφός του εκτίθενται σε θεραπεία.

κηλίδες στους άντρες όταν είναι ενθουσιασμένοι

Το κόκκινο χρώμα της απόρριψης σηματοδοτεί μια φλεγμονώδη νόσο του ουροποιητικού συστήματος (κυστίτιδα, προστατίτιδα).

σύφιλη στα χέρια ως αιτία παθολογικής απόρριψης από το πέος

Η κίτρινη απόρριψη υποδηλώνει την παρουσία ΣΜΝ, αλλά αυτό το σύμπτωμα δεν συνοδεύεται πάντα από δυσφορία. Το σπυρί από το πέος εκκρίνεται σε ασθένειες όπως η σύφιλη και η γονόρροια.

Όχι μόνο η απόρριψη μπορεί να χρησιμεύσει ως λόγος για να πάει σε έναν ειδικό, αλλά και για την πλήρη απουσία τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η απουσία ή ανεπαρκής ποσότητα εκκριμένης έκκρισης υποδηλώνει την παρουσία μιας φλεγμονώδους διαδικασίας. Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζετε ότι σε ηλικιωμένους άνδρες, η απελευθέρωση του προ-σπερματικού υγρού μπορεί να μην είναι καθόλου και αυτό δεν είναι παθολογία.

Πιθανές θεραπείες

Η θεραπεία συνταγογραφείται από γιατρό αφού λάβει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών διαγνωστικών. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνετε αυτοθεραπεία, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βλάψετε την υγεία σας και να επιδεινώσετε την πορεία μιας ταυτόχρονης νόσου.

Η παθολογική απόρριψη, ανάλογα με τον αιτιολογικό παράγοντα της παθολογίας, αντιμετωπίζεται με διαφορετικούς τρόπους. Η απαλλαγή που προκαλείται από βακτηριακή λοίμωξη εξαλείφεται με τη χρήση αντιβακτηριακών φαρμάκων και ανοσοδιεγερτικών φαρμάκων. Εάν εμφανιστεί μια φλεγμονώδης διαδικασία στο σώμα, η ίδια η φλεγμονή εξαλείφεται, μετά την οποία η δυσάρεστη απόρριψη εξαφανίζεται με ανεξάρτητο τρόπο.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αντιμετωπίζονται για ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από την αιτία της παθολογίας και να μειώσετε τον κίνδυνο επανεμφάνισης.

Οι άνδρες πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν αλλαγές στο σώμα τους, επειδή μια έγκαιρη ανιχνευθείσα νόσος οδηγεί σε γρήγορη ανάρρωση. Για να αποφευχθούν μολυσματικές ασθένειες που μεταδίδονται κατά τη σεξουαλική επαφή, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε αντισυλληπτικά είδη (προφυλακτικά). Δεδομένου ότι η κατάσταση της απόρριψης εξαρτάται άμεσα από τα τρόφιμα που καταναλώνονται, συνιστάται να εγκαταλείψετε τηγανητά, πικάντικα και κονσερβοποιημένα τρόφιμα. Επίσης, μην ξεχνάτε τους κανόνες της οικείας υγιεινής.