Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες;

Ερώτηση: "Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες" για αιώνες δεν χάνει τη σημασία της. Αποξένωση της σεξουαλικής δύναμης με την ηλικία, και ακόμα περισσότερο σε νεαρά του χρόνια, για πολλούς εκπροσώπους ισχυρή μισό της ανθρωπότητας ισοδυναμεί με την απώλεια του νοήματος της ζωής και του ανδρισμού. Τα προβλήματα υγείας επηρεάζουν την ψυχολογική κατάσταση, επιδεινώνεται χαρακτήρα, καταστρέφονται οικογένειες. Τι μπορεί να κάνει, προκειμένου να διατηρήσει και να ενισχύσει τη δραστικότητα;

Η ισχύς και η ανικανότητα

πώς να αυξήσει τη δραστικότητα

Στην πρώτη θέση στη μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας επηρεάζει την τεστοστερόνη. Η ποσότητα αυτής της ορμόνης στο αίμα έχει άμεση επίδραση στην επιθυμία και η ικανότητα να κάνει τη σεξουαλική πράξη. Με την ηλικία, το επίπεδο να μειώνεται σταδιακά και ώριμων ανδρών είναι ήδη λιγότερο ενδιαφέρουν τα κρεβάτια της χαράς από ό, τι νέοι 16-20 ετών, για τους οποίους το σεξ αξίζει σε προτεραιότητα πάνω σε άλλες πτυχές της ζωής. Η τάση αυτή είναι φυσιολογικές και απολύτως φυσιολογική, αν η τεστοστερόνη δεν πέφτει κάτω από κρίσιμες μετρήσεις.

Το άγχος και η καθιστική εργασία, η αναψυχή δεν καναπέ μπροστά από την τηλεόραση και τις κακές συνήθειες, επίσης, δεν συμβάλλουν στην αύξηση της δραστικότητας. Σε συνέπεια αυτού του τρόπου ζωής πολλοί άνδρες έχουν υπερβολικό βάρος, η επιδείνωση του μεταβολισμού, προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία και την καρδιά, υψηλή χοληστερόλη. Όλα αυτά είναι εμπόδιο για την ποιοτική και ικανοποιητική στύση και όσο μεγαλύτερος από την ηλικία του άνδρα, τόσο πιο δύσκολο οι συνέπειες παραμέλησης στην υγεία τους.

Ασθένειες που δεν έχουν επουλωθεί, για παράδειγμα, φλεγμονώδεις διεργασίες του αναπαραγωγικού συστήματος ή αφροδίσια νοσήματα, καθώς επίσης και να έχουν μια αρνητική επίπτωση στην ισχύ. Συχνά οι άνδρες δεν θέλουν να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας για να διευκρινίσει τη διάγνωση και την κατάλληλη θεραπεία. Λόγοι-δικαιολογίες μπορεί να είναι για όσο θες: έλλειψη χρόνου, οικονομικών, φόβο ή δυσπιστία προς την ιατρική, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αγνοώντας την ασθένεια ή την αυτοθεραπεία οδηγεί σε σοβαρές συνέπειες, που μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία διαφόρων βαθμών.

Μιλώντας για το πώς να αυξήσει τη δύναμη, υπό όρους μπορεί να διαιρεθεί τρόπους σε δύο κύριες ομάδες – ιατρικές και φυσικές τεχνικές.

Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα φυσικούς τρόπους;

Το ανθρώπινο σώμα – πολύπλοκο σύστημα, το οποίο έχει μεγάλα εσωτερικά αποθέματα και είναι σε θέση να θεραπεύσει τον εαυτό του, εάν δημιουργήσετε αυτόν για το σκοπό αυτό κατάλληλες συνθήκες. Μερικές φορές είναι αρκετό, καθώς θα είναι τετριμμένο και αν ακούγεται, να αλλάξετε το στυλ και την ποιότητα ζωής, και το πρόβλημα μειωμένη δραστικότητα εξαφανιστεί. Οι μέθοδοι αυτές δεν απαιτούν τη συμμετοχή επαγγελματιών και εύκολα εφαρμόσιμα στο σπίτι.

Απλές συμβουλές για κάθε μέρα

Ανεξάρτητες μέτρα για την ενίσχυση της δραστικότητας είναι αρκετά απλή, αλλά θα πρέπει να εκτελέσετε δεν είναι από καιρό σε καιρό, και να κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του:

 1. Ομαλοποίηση του ύπνου. Το επίπεδο της τεστοστερόνης εξαρτάται από το πώς κοιμάται ο άντρας, είτε η διαμονή αρκετό από το χρόνο και την ποιότητα. Ενήλικο άτομο χρειάζεται 6-8 ώρες ύπνου για να το σώμα ανακτηθεί. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι αδύνατο να κοιμηθώ για μελλοντική χρήση, επειδή η έλλειψη ύπνου τις καθημερινές αδύνατο να αντισταθμίσει τη διαμονή σας στο κρεβάτι για τα σαββατοκύριακα. Η ποιότητα του ύπνου μπορεί να παρακολουθούνται δια μέσω της γυμναστικής βραχιόλι και το ειδικό πρόγραμμα που βασίζεται σε παλμούς και τις κινήσεις του κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι το χρονοδιάγραμμα των φάσεων, αν η πρόσβαση σε υψηλής τεχνολογίας όχι, αλλά ένας άντρας ξυπνάει χωρίς αίσθηση ζωντάνια και φρεσκάδα, να μιλήσει για την κακή ποιότητα της ανάπαυσης και πρέπει να το βελτιώσουμε: πριν πάτε για, παρέχουν ελεύθερη πρόσβαση φρέσκου αέρα στο δωμάτιο, επιπλέον εξασθενίσετε την αφαιρέσετε ενοχλητικά ήχους κλπ.
 2. Πρωινή φόρτιση, ντους και η φυσική δραστηριότητα θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, το μεταβολισμό και την αντοχή στις αντιξοότητες. Προσθέστε το φορτίο δεν μπορεί μόνο με ειδικές ασκήσεις. Αν αντικαταστήσετε την άνοδο με το ασανσέρ για πεζοπορία, να παραιτηθεί από τη μηχανή ή αστικών συγκοινωνιών όσο το δυνατόν περισσότερο και περισσότερο να περπατήσει αυτό θα ωφελήσει το σώμα. Ακόκη την εγχώρια αυλή εργασίας μπορεί να αποδοθεί σε φυσική δραστηριότητα, βελτίωση δραστικότητα.
 3. Η ποιοτική και ισορροπημένη διατροφή. Παραίτηση από γλυκά, καπνιστό, πάρα πολύ αλμυρό, πικάντικο, τηγανητό και γρήγορη τροφίμων δρόμου σαν πίτες και χάμπουργκερ θα μειώσει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης, να επαναφέρετε και να μην κερδίσει το βάρος, να προειδοποιήσει την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης και του διαβήτη, που είναι ασυμβίβαστες με την ποιότητα της στύσης.
 4. Η ηρεμία. Η σύγχρονη ζωή είναι γεμάτη άγχος και ερεθίσματα, αλλά ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποθηκεύσετε μια θετική στάση και την παρουσία του αγίου πνεύματος. Σε περιόδους ιδιαίτερα έντονες ημέρες ή παραμονή για υποχόνδριος άνδρες που επηρεάζονται από τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων δεν θα είναι πλέον να πιω ηρεμιστικά ομοιοπαθητικό σειράς. Η περίσσεια αδρεναλίνη χρήσιμο για την ανακούφιση του στο γυμναστήριο.
 5. Βάρη πάρα πολύ θετικά επηρεάζουν το επίπεδο της τεστοστερόνης. Όταν οι μύες παίρνουν μικροτραυματισμούς σώμα αρχίζει αυξημένη παραγωγή ανδρογόνων, αργότερα ημέρα μετά την ενεργό εργασία με τη ράβδο του δείκτες θα είναι υψηλότερο από ό, τι πριν.

Η σωστή διατροφή για τους άνδρες

αύξηση της δραστικότητας

Καλή δραστικότητα δεν εξαρτάται μόνο από το φυσικό τόνο του σώματος, αλλά και από το πόσο γεμάτο σώμα με θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μακρο - και τα μικροθρεπτικά συστατικά. Η καθημερινή διατροφή πρέπει να είναι η βέλτιστη για τον αριθμό των θερμίδων με τη λειτουργία άνδρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φυσικά, ότι γραφείο τον εργαζόμενο ή τον οδηγό, που κινείται λίγο δεν πρέπει να είναι ίδιο με το μενού, όπως τον αθλητή ή τον οικοδόμο.

Στο τραπέζι πρέπει να είναι παρόντες πηγές πρωτεΐνης – τα αυγά, το τυρί cottage, το γιαούρτι, άπαχο κρέας, το ποτάμι και το θαλάσσιο ψάρι, το συκώτι. Οι υδατάνθρακες δημητριακά, ζυμαρικά από σκληρό σιτάρι, ψωμί (κατά προτίμηση σίκαλης ή με το πίτουρο), φυτικές ίνες λαχανικά, τα φρούτα, τα μούρα και το λίπος – το φυτικό και το βούτυρο, τα καρύδια, τους σπόρους, είναι χρήσιμο μέλι. Κάθε προϊόν είναι πηγή πολύτιμων συστατικών, απαραίτητα για τη γενική υγεία, ζωτικότητα και την αύξηση της δραστικότητας. Η παρουσία τους δεν επηρεάζει μόνο τη σεξουαλική απόδοση, αλλά και για την ποιότητα σπερματικό υγρό.

Βότανα για την ανδρική υγεία

Πολλά βότανα και μπαχαρικά από καιρό γνωστό για τους ανθρώπους, όπως φυσικά διεγερτικά δραστικότητα και την λίμπιντο. Πράσινα φτερά το κρεμμύδι και το σκόρδο, τον άνηθο, κόλιαντρο, μαϊντανό, μαρούλι, βασιλικός, σέλινο, μαντζουράνα, το γλυκάνισο, θυμάρι, πιπέρι χρησιμοποιούνται, όπως μαγειρική αφροδισιακά. Καταναλωθούν τους κατά προτίμηση φρέσκα, όπως τα συστατικά σαλάτα, ή λίγη ζάχαρη, για να διατηρήσετε το μέγιστο όφελος από τα φυτά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και σχετικά ισχυρή ενεργοποίηση δράση για τη σεξουαλική σύστημα μπαχαρικά. Αν τακτικά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτετε στα πιάτα τη βανίλια, το κόλιανδρο, τον κουρκουμά, το σαφράν, ένα μείγμα από μαύρο, κόκκινο και αρωματικές πιπεριές, εστραγκόν, τζίντζερ, μπορείτε όχι μόνο να κάνουν τη γεύση των τροφίμων και πιο εκλεπτυσμένη, αλλά και να βελτιώσουν σημαντικά τη δραστικότητα. Εξάλλου, η χρήση τους θα επιτρέψει σταδιακά να μειώσει την ποσότητα του αλατιού που εφαρμόζεται κατά την παρασκευή και τη συγκίνηση από το φαγητό θα είναι ακόμα φωτεινά και κορεσμένα.

Βιταμίνες για τη βελτίωση της δραστικότητας

Σήμερα πολλά προϊόντα περιέχουν λιγότερα θρεπτικά και ευεργετικά συστατικά από 50-100 χρόνια πριν. Αυτό έχει να κάνει με πολλούς λόγους: εξάντληση του εδάφους, χρήση λιπασμάτων και ειδικές τροφές, καθαρισμό των πρώτων υλών για περισσότερες καιρό των προϊόντων. Για να το σώμα δεν έχει βιώσει έλλειψη σε βιταμίνες, κατά προτίμηση δύο φορές το χρόνο, νωρίς την άνοιξη και αργά το φθινόπωρο να πίνουν μακριά βιταμίνη πορεία. Μήνες χρήσης υψηλής ποιότητας ανδρικά βιταμίνες είναι αρκετό για να διατηρήσει την απαιτούμενη ισορροπία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και συγκροτήματα-unisex, αλλά εξειδικευμένα φάρμακα προσαρμοστεί κάτω από ιδιαίτερες ανάγκες ανδρών και περιέχουν περισσότερο ψευδάργυρο, σελήνιο, μαγνήσιο είναι απαραίτητα για τη δραστικότητα.

Ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας

Υπάρχουν ειδικές πρακτικές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ενισχύσει τη δραστικότητα στους άνδρες. Ιδιαίτερα υψηλή αποδοτικότητα δίνουν προπόνηση των μυών Kegel και γιόγκα. Παρόμοιες ασκήσεις εκπαιδεύουν ακριβώς εκείνοι οι μύες που συμμετέχουν στη δημιουργία της στύσης.

Όταν έρχεται μια κατάσταση διέγερσης και ο εγκέφαλος δίνει εντολή για αύξηση της παροχή αίματος στην περιοχή της πυέλου, ισχιακό-ο σπηλαιώδης μυς καλύπτουν αντίστροφη ροή, χάρη σε αυτό το πέος βρίσκεται σε στύση, έχει την απαραίτητη σκληρότητα για την επιτυχή εισαγωγή και εφαρμογή των τριβών. Αν είναι αδύναμοι, τότε το πέος σας θα είναι "υποτονική".

Προπονήσω αυτή την ομάδα είναι αρκετά απλά, μπορούν να το κάνουν ακόμη και στο αυτοκίνητο ή στη δουλειά. Μύες που βρίσκονται στο περίνεο, μεταξύ όρχεις και στον πρωκτό, θα πρέπει δύναμη να μειώσουν την επιθυμητή περιοχή, έτσι, σαν ένας άνθρωπος προσπαθούσε να καθυστερήσει την ούρηση. Αν όλα γίνονται σωστά, εμφανίζεται η αίσθηση της βελτίωσης στην περιοχή της πυέλου. Μπορείτε να ξεκινήσετε με 5-10 άσκηση, και όταν θα πρέπει να ληφθούν καλύτερα και πιο εύκολο να αυξηθεί ο αριθμός των τεμαχίων 1-5 λεπτά δύο φορές την ημέρα, ιδιαίτερα καλό για να είναι το πρωί, όταν το πέος βρίσκεται σε "όρθια" θέση.

Αυτό το σύνολο των ασκήσεων της γιόγκα διαρκεί κυριολεκτικά για 15 λεπτά, αλλά ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι αισθητή τον μήνα τακτικές καθημερινές δραστηριότητες.

Μασάζ για γρήγορη βελτίωση δραστικότητα

διατροφή για την ισχύ

Αρκετές φορές την εβδομάδα για την αύξηση της δραστικότητας, μπορείτε να κάνετε μασάζ στο περίνεο με τη χρήση εμπλουτισμένου ελαίου. Για τη βάση μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε φυτικό (καλαμποκέλαιο, το λιναρόσπορο, ελαιόλαδο ή εξευγενισμένο ηλιέλαιο) ή ουδέτερο καλλυντική ή παιδικό λάδι.

1 κουταλιά της σούπας με διαφάνεια λουλούδια θυμαρίσιο πρέπει να ρίχνουμε 50-100 ml. προ καλά θερμού ένα δεύτερο πετρελαίου, επιμένουν σε ένα γυάλινο δοχείο με καπάκι μακριά για πηγές φωτός και θερμότητας 10-14 ημέρες κατά διαστήματα ανάδευση.

Θυμάρι είναι πλούσια σε βιολογικά ενεργά συστατικά που έχουν μια τονωτική επίδραση στη δουλειά του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος. Διεξάγετε το χειρισμό καλύτερα το βράδυ, με απαλές κυκλικές κινήσεις, εργασίας μέσω από το εφηβαίο μέχρι τον κόκκυγα, περνώντας μέσα από το καβάλο. Αρσενικό πριν από την έναρξη των συνεδριών θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία περιοχές. Μετά το μασάζ περίσσεια έλαια καθαρίζουν το χαρτί πετσετάκια, και το πρωί να κάνουν το μπάνιο τους, για να αφαιρέσετε το λίπος από το δέρμα και δεν λεκιάζει τα εσώρουχα.

Παρόμοια μασάζ όχι μόνο θα βελτιώσει την ισχύ, αλλά και εμποδίζει τη φλεγμονή του προστάτη αδένα, μια στάσιμη προστατίτιδα. Γίνεται κάθε μέρα μέσα σε 1-2 εβδομάδες, εάν είναι απαραίτητο, επαναλαμβάνεται.

Λαϊκές θεραπείες για τη βελτίωση της δραστικότητας

Στη λαϊκή ιατρική, υπάρχουν πολλές συνταγές που περιέχουν τα βότανα, τα λουλούδια, το μέλι, τα προϊόντα ζωικής προέλευσης, που σας επιτρέπουν να ενισχύσει τη δραστικότητα και να αποθηκεύσετε τους άνδρες σεξουαλική δύναμη μέχρι προχωρημένη ηλικία. Οι εγχύσεις και αλκοολούχα βάμματα, τσάι, τσάι από βότανα, έλαια, κομπρέσες, που γίνονται στη βάση τους, είναι πραγματικά αρκετά αποτελεσματική, ασφαλή και μπορούν να εφαρμοστούν για να επιλύσετε αυτό το ευαίσθητο πρόβλημα. Τις περισσότερες φορές, για αυτό το χρησιμοποιούν:

 • Θυμάρι;
 • St. wort του ιωάννη;
 • Lipu;
 • Κώνοι λυκίσκου;
 • Hawthorn;
 • Τριαντάφυλλο ισχίου;
 • Ρουμπινί χρώμα;
 • Ιβάν-τσάι;
 • Το μέλι και η πρόπολη;
 • Βάμμα κέρατα (κέρατα) ελάφια.

Χρησιμοποιούνται μαθήματα μεμονωμένα ή σε συνδυασμό. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η φυτοθεραπεία – η ίδια η ιατρική και τα βότανα έχουν τα όρια τους και τις αντενδείξεις. Μερικές φορές είναι πιο μεγάλη από ό, τι αναμενόταν λήψη ενός φυτού μπορεί όχι μόνο να δώσει το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά και ακόμα περισσότερο επιδεινώνουν την κατάσταση.

Για την ενίσχυση της δραστικότητας δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο μία μέθοδος, αντίθετα, σύγχρονη πλήγμα για την πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας θα είναι πιο αξιόπιστη και παραγωγική από διάφορες πλευρές. Αλλά αν κάποια κόλπα για να κάνει τους δια βίου συνήθειες (ύπνος, άσκηση, διατροφή), τότε από τη λήψη φαρμακολογικές φάρμακα ή διαφορετικά σεξουαλικά τονωτικά έμφαση δεν αξίζει τον κόπο.