Πώς να αυξήσετε και να ενισχύσετε την ισχύ - οι καλύτερες ασκήσεις από σεξολόγο

Το θέμα του άρθρου τρομάζει ακόμα και τους πιο επίμονους και σίγουρους άντρες. Αργά ή γρήγορα, όλοι θέτουν στη μηχανή αναζήτησης μια ερώτηση σχετικά με το πώς να αυξήσουν την ισχύ. Είναι καλό που η Google είναι στο πλευρό σας: ό, τι είναι ανοιχτό σε ανώνυμη περιήγηση παραμένει σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια εξαντλητική απάντηση. Ακολουθούν διάφοροι τρόποι που (θεωρητικά) θα βοηθήσουν στη βελτίωση του σεξουαλικού δυναμικού. Ας ρίξουμε μια ματιά στις θετικές και αρνητικές πλευρές τους. Ο σκοπός του άρθρου είναι να πει λεπτομερώς τι είναι η ισχύς στους άνδρες, πώς ρυθμίζεται και με ποιους τρόπους μπορεί να επηρεαστεί.

ο μυώδης άντρας έχει καλή ισχύ

Πώς να αυξήσετε και να ενισχύσετε την ισχύ - οι καλύτερες ασκήσεις από έναν επαγγελματία σεξολόγο

Γνωρίζετε καλά τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Ξέρετε όμως τι αλυσίδα ενεργειών και αντιδράσεων λαμβάνουν χώρα στο σώμα; Ας το καταλάβουμε.

Είναι αστείο, αλλά το πέος τεντώνεται όταν κάθε μεμονωμένο κύτταρο, αντίθετα, χαλαρώνει.

Στην κανονική κατάσταση, τα αγγεία αντιστέκονται συνεχώς στη ροή του αίματος, χωρίς να το αφήνουν να εισέλθει πέρα από τον καθιερωμένο κανόνα. Όταν ο εγκέφαλος ανιχνεύει έναν πιθανό σεξουαλικό σύντροφο στον ορίζοντα, δίνει εντολή στα σπηλαιώδη σώματα. Σταματούν την αντίσταση και το αίμα γεμίζει το πέος, κάνοντάς το σκληρό.

Τη στιγμή της στύσης, 50-100 γραμμάρια «επιπλέον» αίματος εισέρχονται στο πέος. Οι επιστήμονες της παροχής αίματος υπολόγισαν ότι η ένταση αυξάνεται κατά περίπου 25 φορές.

Εάν δεν υπάρχει στύση, κάτι δεν πάει καλά. Το πρόβλημα μπορεί να είναι το εξής:

 • το σήμα από τον εγκέφαλο δεν φτάνει στον προορισμό.
 • Τα σπηλαιώδη σώματα αντιδρούν λανθασμένα στο σήμα ή το αγνοούν.
 • δεν υπάρχει αρκετό αίμα για να φέρει το πέος σε θέση "εργασίας".
 • ο εγκέφαλος δεν στέλνει εντολές για στύση, γιατί έχει βρει πιο σοβαρά επιχειρήματα στη βιογραφία. Όπως εκείνη η περίπτωση στη χώρα, όταν. . . Σε γενικές γραμμές, εάν παρεμβαίνουν εσωτερικά ψυχολογικά μπλοκ.

Ένας άλλος παράγοντας που έχει βάρος είναι τα ένζυμα και οι νευροδιαβιβαστές που μεταδίδουν σήματα. Για παράδειγμα, υποξείδιο του αζώτου. Ναι, αυτό που ενεργοποιεί τη λειτουργία μετάκαυσης.

προβλήματα ανδρικής ισχύος

Τι είναι

Από ιατρικής άποψης, η ισχύς είναι η ικανότητα του σώματος να ολοκληρώσει τη σεξουαλική επαφή. Συχνά ταυτίζεται με στύση. Δεν είναι περίεργο, γιατί το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο. Αποδεικνύεται ότι κακή στύση = αδύναμο επίπεδο ισχύος.

Μπορείτε να δείτε το θέμα ακόμα πιο βαθιά.

Το όνομα προέρχεται από τη λατινική λέξη "Potentia", που μεταφράζεται ως "δύναμη" ή "ευκαιρία". Επεξηγηματικά λεξικά δίνουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Εξηγούν την έννοια ως «το μέγεθος του ενεργειακού αποθέματος», «ο βαθμός ισχύος σε σχέση με κάτι» και «το σύνολο των δυνατοτήτων και των μέσων που είναι απαραίτητα για κάτι».

Τα συμπεράσματα είναι τα εξής: το σεξ για έναν άντρα δεν είναι απλώς μια ιδιοτροπία ή μια επιλογή που μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί. Είναι απαραίτητο κομμάτι της φύσης σου. Εάν αφαιρέσετε την ικανότητα ενός άνδρα να κάνει σεξ, θα χάσει την παροχή ενέργειας και δύναμης. Θα χάσει επίσης τις ευκαιρίες και τα μέσα που χρειάζονται για να εκπληρώσει τον φυσικό σκοπό - να κερδίσει το πιο όμορφο, υγιές, πολλά υποσχόμενο "θηλυκό" και να αφήσει απογόνους.

Τι επηρεάζει την ανδρική δύναμη

Ένας άντρας μπορεί να κάνει σεξ όχι μόνο επειδή έχει ένα ιδιαίτερο πράγμα για αυτό. Κάθε στύση και το αποτέλεσμα οποιασδήποτε σεξουαλικής επαφής είναι το αποτέλεσμα πολύπλοκων υπολογισμών που κάνει ο εγκέφαλος.

Δεν το παρατηρείς, αλλά γεγονότα και πληροφορίες συγκρίνονται συνεχώς στη φαιά ουσία. Αξιολογούνται οι ακόλουθες παράμετροι:

 • κατάσταση υγείας;
 • γενικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται το σώμα·
 • διάθεση και συναισθήματα?
 • αισθήσεις από το υποσυνείδητο επίπεδο - αυτοεκτίμηση, πεποιθήσεις, απόψεις.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνοψίζονται και εδώ είναι το αποτέλεσμα - επιτυχία ή αποτυχία. Πολύ απλό.

Αλλά δεν θα λειτουργήσει μόνο να πάρετε και να φάτε ένα μαγικό χάπι, ώστε το πρόβλημα να λυθεί και η ζωή να γίνει ξανά καλή. Τουλάχιστον, πρέπει να βρείτε την αιτία. Και μόνο τότε αναζητήστε πώς να αυξήσετε την ισχύ, δουλεύοντας με άλλους παράγοντες. Σε γενικές γραμμές, το κύριο πράγμα είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Κάπνισμα και ανδρική δύναμη

Οι κακές συνήθειες είναι η πιο κοινή αιτία παραβιάσεων στο ανδρικό μέρος. Χτύπησαν το γυναικείο σώμα όχι λιγότερο, αλλά όχι για αυτό ακόμα. Για όσους τους αρέσει να επιδίδονται στη νικοτίνη, το έργο του κυκλοφορικού συστήματος διαταράσσεται. Τα αγγεία μειώνονται απότομα, χωρίς να περνούν αίμα μέσα. Λόγω του γεγονότος ότι διαταράσσεται η κυκλοφορία του αίματος στη βουβωνική χώρα, υπάρχουν προβλήματα με την απομάκρυνση των τοξινών, οι ιστοί δεν τροφοδοτούνται επαρκώς με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να μετρήσετε την πίεση του πέους σας για να βεβαιωθείτε για τα παραπάνω, γιατί κάποιος το έχει ήδη κάνει για εσάς. Οι επιστήμονες ερεύνησαν αυτό το θέμα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το κάπνισμα μειώνει πραγματικά την πίεση σε αυτό ακριβώς το όργανο.

Περισσότεροι από 400 άνδρες συμμετείχαν στη μελέτη, και στην πραγματικότητα έκαναν έλεγχο της αρτηριακής τους πίεσης στο πέος τους. Αν και, ίσως μάλιστα να είναι ενδιαφέρον -αν μετρηθεί με την «αυθεντική μέθοδο»- με τη βοήθεια ενός φουσκωτού μανικιού και μιας νοσοκόμας. Και το έδειξε

το κάπνισμα επηρεάζει αρνητικά την ισχύ

Το κάπνισμα είναι ο χειρότερος εχθρός της καλής ισχύος. Η ανδρική δύναμη εξαρτάται άμεσα από το αν καπνίζετε ή όχι. Και αν είστε βαρύς καπνιστής, τότε τα προβλήματα με την ισχύ δεν είναι μακριά, και ίσως είναι ήδη!

Αδύναμη ισχύς - αιτίες και συμπτώματα

Συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε:

 • μειωμένο ενδιαφέρον για το σεξ.
 • αδιάφορη στάση στα χάδια.
 • έλλειψη στύσης το πρωί
 • απώλεια στύσης κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι εκδηλώσεις είναι δύσκολο να παραβλεφθούν, πιθανότατα, θα τις παρατηρήσετε αμέσως. Αλλά γιατί ξεκίνησαν όλα είναι μια πιο περίπλοκη ερώτηση. Ένας λόγος έχει ήδη αναφερθεί - κακές συνήθειες. Δυστυχώς υπάρχουν και άλλα:

 • υποσιτισμός;
 • υπερβολικό βάρος;
 • καθιστική ζωή;
 • ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος?
 • αβιταμίνωση;
 • ασθένειες του προστάτη?
 • ασθένειες του θυρεοειδούς και ορμονικές ανισορροπίες.
 • συμπλέγματα, σφιγκτήρες, μπλοκ στο κεφάλι, φόβος αποτυχίας.
 • συνθήκες σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Ο κατάλογος των παρενεργειών περιλαμβάνει όχι μόνο ένα κατεστραμμένο κυκλοφορικό σύστημα και μειωμένη ισχύ, αλλά και πολλές, πάρα πολλές άλλες. Οι κακές συνήθειες υπονομεύουν την υγεία γενικά και ποτέ δεν ξέρεις σε ποιο σημείο τα προβλήματα θα εξαπλωθούν στο αναπαραγωγικό σύστημα.

Να τι είναι σίγουρο: το αλκοόλ και η νικοτίνη κάνουν το σπέρμα λιγότερο κινητό (και σκόπιμο), σε προχωρημένες περιπτώσεις αυτό οδηγεί σε στειρότητα. Η κατάσταση του προστάτη επιδεινώνεται, μπορεί να εμφανιστεί φλεγμονή.

Πιθανότατα, δεν είναι απαραίτητο να εξηγήσουμε τι σχέση έχει ο προστάτης με τη σεξουαλική ζωή. Με λίγα λόγια - καθορίζει αν θα κάνετε σεξ ή όχι.

Εάν νωρίτερα το σώμα μπορούσε να αποκρούσει τις επιθέσεις μη φιλικών μικροβίων, τότε μετά από τακτική κατανάλωση αλκοόλ, μια μέρα θα τα παρατήσει. Ως αποτέλεσμα, θα πάθεις μια νέα πάθηση. Και μετά άλλο, και άλλο, και άλλο. . .

άρνηση πρόχειρου φαγητού για αύξηση της ισχύος

Περιορίστε την πρόσληψη φαγητού με τηγανητά, προϊόντων γρήγορου φαγητού, αναψυκτικών και τυχόν σνακ που μπορείτε να φάτε αμέσως από το σακουλάκι. Ξεκινήστε με αυτό και παρατηρήστε πόσο καλύτερα νιώθει το σώμα σας.

Άλλοι δύο λόγοι που συνδέονται στενά μεταξύ τους είναι το υπερβολικό βάρος και ο καθιστικός τρόπος ζωής.

Η παθητική ζωή είναι ένας άμεσος δρόμος για στάσιμες διαδικασίες. Αυτό συμβαίνει όταν τα σωματικά υγρά κυκλοφορούν αργά και απρόθυμα. Long stagnation = σπάνιο φιλτράρισμα. Κυριολεκτικά δηλητηριάζεσαι με τη δική σου αδράνεια. Αξίζει?

Ο τελευταίος "ογκομετρικός" λόγος είναι προβλήματα στο κεφάλι - μπλοκ, σφιγκτήρες, συμπλέγματα. Εάν έχετε ήδη σημειώσει σημάδια παραβιάσεων στον εαυτό σας, τότε πιθανότατα το στοιχείο ισχύει και για εσάς. Μην προσπαθήσετε να αρνηθείτε, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας - κανείς δεν σας αναγκάζει να ομολογήσετε στην πλατεία. Απλά σκεφτείτε το.

Τα σεξουαλικά προβλήματα συχνά συνδέονται με παρελθούσες αρνητικές εμπειρίες. Και κορίτσια και άντρες. Έτσι έχουμε τακτοποιήσει: αρκεί μια προσβλητική αποτυχία ή υπερβολή - και δεν θέλετε καν να προσπαθήσετε πια. Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να έχει πυροδοτήσει το μπλοκ στο κεφάλι σας: προηγούμενες σχέσεις, συγκρούσεις, ένα κακό ραντεβού πριν από πέντε χρόνια, μια ντροπιαστική κατάσταση ή μια δημόσια αμηχανία.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι η ηθική, ψυχική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Μοιάζει με μια φάρσα των μάρκετερ που ψάχνουν τρόπους να πουλήσουν ένα άλλο ηρεμιστικό ή «κοτσαδόρο». Ωστόσο, το άγχος και η κούραση επιβαρύνουν το σώμα μέσα και έξω. Θυμηθείτε τι είναι το «νευρικό τικ». Το είχατε ποτέ, τουλάχιστον στην πιο ήπια μορφή; Αν ναι, εδώ είναι ένα τέλειο παράδειγμα που αποδεικνύει τη σύνδεση μεταξύ μυαλού και σώματος.

Η αρνητική συναισθηματική κατάσταση μειώνει την ισχύ

Τι αυξάνει και ανεβάζει την ανδρική δύναμη

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση προκύπτει απευθείας από την προηγούμενη παράγραφο: για να βελτιώσετε τη ισχύ, πρέπει να βρείτε τι την έκανε χειρότερη και να εξαλείψετε αυτήν την αιτία. Στην πορεία, είναι επιθυμητό να «σηκωθεί» η κατάσταση όλων των άλλων παραμέτρων που μπορεί να έχουν αντίκτυπο.

Πρώτα απ 'όλα, καθορίστε από πότε το πρόβλημα άρχισε να σας ανησυχεί. Είναι ένα πράγμα εάν η κατάσταση ήταν φυσιολογική ή σταθερή πριν από έξι μήνες και στη συνέχεια επιδεινώθηκε απότομα. Το άλλο είναι αν δεν έχετε παρατηρήσει ποτέ μια επιθυμία για φλογερά και φλογερά πάθη, και τώρα αποφασίσατε επιτέλους να προσπαθήσετε να την αναπτύξετε.

Ακούστε τον εαυτό σας για να προσδιορίσετε εάν η μειωμένη λίμπιντο είναι ο κανόνας ή μια απόκλιση; Ό, τι θέλετε να αλλάξετε, αλλάξτε το. Οτιδήποτε θέλετε να το αφήσετε μόνο του, αφήστε το. Κανείς δεν αποφασίζει τι είναι καλύτερο για εσάς. Εκτός από τον εαυτό σου.

Προϊόντα

Ο πρώτος κανόνας: το σώμα παίρνει πόρους μόνο από τα τρόφιμα που βάζετε μέσα. Περισσότερο «δομικό υλικό» για να μην πάει πουθενά. Και, επομένως, η ευθύνη για την ευημερία ανήκει μόνο στον ιδιοκτήτη του σώματος.

Θα ήταν ωραίο να ομαλοποιήσουμε τη διατροφή γενικά, αλλά τώρα για κάτι άλλο. Πώς να βελτιώσετε την ισχύ στους άνδρες με τη σωστή διατροφή. Ξεκίνα μαζί της.

Τα λίπη είναι πολύ ύπουλα συστατικά της τροφής και του σώματος. Η σωστή ανδρική δίαιτα είναι 30% λιπαρά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, είναι ακριβώς το μυστικό. Οι ανδρικές ορμόνες συνδέονται με βάση το λίπος. Αυτό είναι ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός που λέει πολλά για τον σκοπό των ανδρών.

υγιεινά λιπαρά για ισχύ

Άλλα σημαντικά στοιχεία:

 • φώσφορος - επηρεάζει άμεσα τον σεξουαλικό χαρακτήρα. Όταν αποφασίσετε να αλλάξετε τη διατροφή σας, ξεκινήστε με την ισορροπία του φωσφόρου στη διατροφή σας. Βρίσκεται σε δημητριακά, τυρί, στρείδια, φυστικοβούτυρο.
 • ψευδάργυρος - συνιστάται η λήψη 15 mg την ημέρα ως προσθήκη στην κύρια δίαιτα. Συμμετέχει στη ρύθμιση της τεστοστερόνης στο σώμα, η ανεπάρκεια εκδηλώνεται με επιδείνωση της ποιότητας του σπέρματος και ανεπαρκή έκκριση προστάτη. Όσο μεγαλύτερος είσαι, τόσο λιγότερος ψευδάργυρος απορροφάται φυσικά από τις τροφές, γι' αυτό καλό είναι να λαμβάνεις ένα συμπλήρωμα, ακόμα κι αν η δίαιτα είναι ειδικά επιλεγμένη. Ο ψευδάργυρος είναι πλούσιος σε ζωικά προϊόντα: κόκκινο κρέας, συκώτι κοτόπουλου και βοείου κρέατος, παραπροϊόντα σφαγίων, αυγά, ψάρια, καλαμάρια, γαρίδες.
 • βιταμίνη Ε - βοηθά τα κύτταρα του αίματος να μετακινούν το οξυγόνο. Η διατήρηση του φυσιολογικού του επιπέδου είναι σημαντική για κάθε άτομο. Η βιταμίνη Ε επηρεάζει επίσης την πρόσθια υπόφυση - το ίδιο το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει τη λειτουργία των γεννητικών οργάνων. Για να αναπληρώσετε την έλλειψη αυτής της βιταμίνης, πρέπει να βασιστείτε σε σογιέλαιο, αμύγδαλα, μαργαρίνη, δημητριακά και όσπρια, καρύδια, φιστίκια, βούτυρο.
 • Η βιταμίνη D είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να συντεθεί από τον οργανισμό. Η βιταμίνη D εισέρχεται στο σώμα μαζί με τις ακτίνες του ήλιου, γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να βρίσκεστε τακτικά στον καθαρό αέρα. Λοιπόν, και επειδή όλοι αγαπούν τα μαυρισμένα παιδιά. Για να αυξήσετε τα επίπεδα βιταμίνης D, προσθέστε στη διατροφή σας ρέγγα, τόνο, πέστροφα, χαβιάρι, αυγά, γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Προετοιμασίες

Τα μέσα για την ενίσχυση της ανδρικής δύναμης, ίσως, βρίσκονται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη των πιο γελοίων διαφημίσεων. Στα πρώτα, φυσικά, διαδικτυακά καζίνο, σίγουρα δεν θα μπορείτε να τα ανταγωνιστείτε.

Οι εμπορικές ονομασίες κρύβουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με διαφορετικές αρχές λειτουργίας. Τα πιο δημοφιλή φάρμακα διεγείρουν την παραγωγή ενζύμων. Διαφέρουν ως προς τη διάρκεια δράσης λόγω του γεγονότος ότι περιέχουν διαφορετικές δραστικές ουσίες. Αυτός ο τύπος περιλαμβάνει γνωστά φάρμακα για την ισχύ. Οι κριτικές των ανδρών είναι διφορούμενες, συχνά σημειώνονται έντονες παρενέργειες, αλλά το "κύριο" αποτέλεσμα ικανοποιείται συχνότερα.

Η μακροχρόνια θεραπεία με τεστοστερόνη αναφέρεται επίσης σε φαρμακευτικές μεθόδους, αν και δεν λειτουργεί άμεσα. Παίρνουν την ορμόνη μετά από εξέταση, εκτός φυσικά και αν μειωθεί το επίπεδο. Αν ψάχνετε πώς να αυξήσετε γρήγορα την ισχύ, η επιλογή δεν θα σας βοηθήσει, καθώς το αποτέλεσμα εκδηλώνεται καθώς η τεστοστερόνη συσσωρεύεται στο σώμα. Αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο και μεγαλύτερο.

Υπάρχουν επίσης πιο εξωτικοί τρόποι για να αυξήσετε την ισχύ με χάπια:

 • Ορισμένα αντικαταθλιπτικά έχουν στύση στη λίστα των παρενεργειών.
 • Τα αντισπασμωδικά χαλαρώνουν τα αιμοφόρα αγγεία και αφήνουν αίμα, αλλά πρέπει να χορηγήσετε το φάρμακο τοπικά - με ένεση απευθείας στο πέος.
 • για να επηρεάσουν τα κανάλια καλίου, τα οποία εμπλέκονται επίσης στη διαδικασία, υπάρχουν ειδικές αλοιφές.

Οι φαρμακευτικές μέθοδοι θεραπείας μπορούν να συνταγογραφηθούν μόνο από γιατρό! Ο μόνος απόλυτα ασφαλής τρόπος για την ενίσχυση της ανδρικής δύναμης είναι η εκγύμναση του ηβοκοκκυγικού μυ. Αυτή η μέθοδος δεν έχει αντενδείξεις και εμφανίζεται σε όλους χωρίς εξαίρεση.

Τα συμπληρώματα διατροφής, που αποτελούνται από ζωικές ή φυτικές ουσίες που επηρεάζουν έμμεσα τη λίμπιντο, χρησιμοποιούνται ευρέως. Πολλοί καταναλωτές δεν γνωρίζουν καν ότι παίρνουν ένα φάρμακο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές - προσπαθούν να μην διαφημίζονται πάρα πολύ.

Αποδεχτείτε ή όχι - μόνο εσείς αποφασίζετε. Οι συνταγές, τα εκχυλίσματα, τα βάμματα και τα συμπυκνώματα της ανατολίτικης ιατρικής μερικές φορές δείχνουν δροσερά αποτελέσματα. Το κύριο πράγμα είναι να είμαστε επιλεκτικοί.

Λαϊκές θεραπείες

Πώς ακριβώς να αυξήσετε και τι να κάνετε

Εάν όλα τα παραπάνω έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο και έχουν μπερδευτεί εντελώς - τώρα θα το καταλάβουμε. Συνοψίζουμε πώς να αλλάξετε τη διατροφή, ποια συμπληρώματα να πίνετε, τι ακριβώς να κάνετε. Γενικά, αυξήστε την ισχύ βήμα προς βήμα. Τα σύντομα φύλλα εξαπάτησης θα βοηθήσουν στη βελτίωση των δυνατοτήτων του σεξ, είναι εύκολο να τα θυμάστε.

Μέθοδοι Ενίσχυσης

Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν θέλει και δεν έχει την πολυτέλεια να αφιερώσει χρόνο κυλώντας βάζα, φτιάχνοντας περίπλοκα παρασκευάσματα, αναζητώντας το κατάλληλο φυτό στο χωράφι.

Μεταξύ των συμβουλών για το πώς να αυξήσετε την ισχύ είναι απλές και αρκετά εφαρμόσιμες. Είναι, κατά μια περίεργη σύμπτωση, τα πιο αποτελεσματικά. Παρακάτω θα βρείτε συστάσεις για δράση που μπορούν να εφαρμοστούν εδώ και τώρα.

Βελτίωση της ισχύος των λαϊκών θεραπειών

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν μια ντουζίνα μέθοδοι παραδοσιακής ιατρικής που «ακόμα και στη Ρωσία αντιμετωπίστηκαν! ». Η σεξουαλική κακοποίηση δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι άντρες είναι τυχεροί: σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν πολύ ευχάριστες, νόστιμες συνταγές. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη και εδώ υπάρχουν αντενδείξεις. Πριν χρησιμοποιήσετε νέες μεθόδους, μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτές και διαβάστε τις κριτικές.

Προϊόντα που βοηθούν:

 • σπόροι κολοκύθας - μπορούν να καταναλωθούν σε οποιαδήποτε μορφή. Κατά προτίμηση - κάθε μέρα λίγο.
 • Το μέλι και τα προϊόντα της μέλισσας είναι γνωστά για την ικανότητά τους να αυξάνουν την ανδρικότητα. Εάν προσθέσετε καρύδια, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο δροσερό και θα αποδειχθεί πιο νόστιμο.
 • Παρεμπιπτόντως, σχετικά με τους ξηρούς καρπούς - είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για τους άνδρες, σχεδόν οποιαδήποτε και σε οποιαδήποτε μορφή. Φιστίκια, κάσιους, αμύγδαλα, φιστίκια Αιγίνης - κάθε μέρα 30 γραμμάρια ποικιλίας.
 • αν ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε γρήγορα τη δραστικότητα στο σπίτι - προσθέστε μπαχαρικό. Για να αυξηθεί η λίμπιντο, τόσο στους άνδρες όσο και στα κορίτσια συνιστάται να τρώνε πικάντικα, γευστικά φαγητά. Κατάλληλο σαφράν, κανέλα, τζίντζερ, μοσχοκάρυδο, κάρδαμο.

Μερικές φορές συμβουλεύονται περίεργα πράγματα για να αυξήσουν την ανδρική δύναμη. Για παράδειγμα, λουτρά με φύλλα δάφνης ή σκόρδο - όσο 3 σκελίδες την ημέρα. Ακόμα κι αν αυτό λύσει το πρόβλημα με τη στύση, θα προκύψει ένα νέο - με όλους τους γύρω ανθρώπους. Δεν είναι πολλά τα κορίτσια που τα ανάβουν συγκεκριμένες μυρωδιές.

Βότανα για δραστικότητα

Εάν σας αρέσει να πίνετε τσάι, προσθέστε ρίζα ginseng ή θυμάρι σε αυτό. Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα μείγματα σε καταστήματα τσαγιού, δεν είναι χειρότερα από τα διαλεγμένα με το χέρι "κοκτέιλ". Ιδιαίτερα συχνά συνιστάται να πίνετε βάμμα τσουκνίδας ή να τρώτε τους σπόρους της ανακατεμένους με κόκκινο κρασί. Ακούγεται εξωτικό, έτσι δεν είναι; Εάν το αλκοόλ δεν είναι κατάλληλο και οι σπόροι της τσουκνίδας είναι ήδη μπροστά σας, μπορείτε να συνθλίψετε την μπανάνα και να ανακατέψετε τα πάντα σε "χυλό".

Και εδώ είναι βότανα για δραστικότητα και συνταγές για βάμματα σε αυτά:

 • φασκόμηλο: 1 κουταλιά της σούπας, 300 ml βραστό νερό, 30 λεπτά. Πίνετε 1 ποτήρι την ημέρα.
 • κράταιγος: 3 κουταλιές της σούπας, 500 ml βραστό νερό, 40 λεπτά. Πίνετε 300 ml την ημέρα πριν από τα γεύματα - 100 ml ανά δόση.
 • αποξηραμένα άνθη πασχαλιάς: 1 κουταλιά της σούπας, 1 φλιτζάνι βραστό νερό, 30 λεπτά. Πίνετε 1 ποτήρι την ημέρα.
χρήσιμο τσάι για την ισχύ

Πώς επηρεάζει η σόδα

Το διττανθρακικό νάτριο, ή απλά η μαγειρική σόδα, είναι ίσως το πιο σεβαστό φάρμακο για όσους αγαπούν την «ιατρική της κουζίνας». Αντιμετωπίζεται με απολύτως οποιαδήποτε πληγή: λαμβάνεται από το στόμα, προστίθεται στα λουτρά, παρασκευάζεται διάλυμα για γαργάρες και ακόμη και για ενέσεις.

Η σόδα από μόνη της δεν θα βοηθήσει στην αύξηση της δραστικότητας. Αλλά δεν είναι μάταια ότι της αποδίδονται μαγικές ιδιότητες - εάν παίρνετε σόδα τακτικά, η γενική κατάσταση του σώματος βελτιώνεται πραγματικά. Τα μικρόβια εξαφανίζονται, η φλεγμονή υποχωρεί, αυτό θα επηρεάσει επίσης την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Αν κάπου διαβάσατε ότι η τοπική εφαρμογή σόδας θα βοηθήσει - μην το πιστεύετε. Οι μαγικές ικανότητες του διττανθρακικού νατρίου συχνά υπερεκτιμώνται, αλλά η πιθανή ξηρότητα και ερεθισμός είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί.

Ξεκινήστε τη μέρα με ένα ποτήρι νερό με την προσθήκη μιας μικροσκοπικής ποσότητας σόδας - στην άκρη ενός κουταλιού του γλυκού. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως, διαφορετικά η «αντίδραση συριγμού» θα συνεχιστεί στο στομάχι, θα υπάρξει καούρα και δυσάρεστο ρέψιμο.

Τι κάνει το τζίντζερ

Το τζίντζερ έχει ήδη αναφερθεί ως ένας τρόπος για την αύξηση της ισχύος στους άνδρες, αλλά αξίζει μια ξεχωριστή ιστορία. Η σύνθεση περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα - αμινοξέα, βιταμίνες, οξέα. Ιδιαίτερο ρόλο παίζει η τζιντζερόλη - ένα στοιχείο που διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία. Επιπλέον, αυτό συμβαίνει αρκετά γρήγορα: αν φάτε λίγο τζίντζερ στο δείπνο, η νύχτα θα είναι πιο ενδιαφέρουσα.

Μπορείτε να φτιάξετε βάμματα ή αφεψήματα, να αγοράσετε αποξηραμένη, θρυμματισμένη ή φρέσκια ρίζα. Το τζίντζερ ταιριάζει πολύ με το ζεστό τσάι, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να το πίνετε το χειμώνα.

ρίζα τζίντζερ για αύξηση της ισχύος

Ασκήσεις για τη βελτίωση της ανδρικής δύναμης

Ακόμα κι αν οι δυσκολίες δεν ενοχλούν ακόμα, πρέπει να γίνουν ειδικές ασκήσεις για την ισχύ. Εκπαιδεύουν τον ηβικό-κοκκυγικό μυ, από τον οποίο εξαρτάται άμεσα η υγεία των ανδρών. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς πού βρίσκεται αυτός ο μυς από το όνομά του.

Βήμα 1. Για να βρείτε και να αισθανθείτε το LMB, πρέπει να σταματήσετε τη ροή κατά την ούρηση - θα τεντωθεί αμέσως, δεν θα είναι δυνατό να το ανακατέψετε. Μόλις βρείτε τον μυ, γίνεται σαφές πώς να δουλέψετε μαζί του. Κατά τη διάρκεια κάθε ούρησης, προσπαθήστε να σταματήσετε για μερικά δευτερόλεπτα δύο ή τρεις φορές.

Βήμα 2. Όταν κατακτήσετε την προηγούμενη τεχνική, αρχίστε να την εξασκείτε χωρίς ούρηση, απλώς καταπονώντας και χαλαρώνοντας το LMB οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Βήμα 3. Η κύρια άσκηση του γιατρού για τους άνδρες είναι η αργή και ομαλή τάση του ηβοκοκκυγικού μυός. Θα πρέπει να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα, σε κάθε περίπτωση, μην το κάνετε πολύ γρήγορα. Αφού κατακτήσετε αυτήν την τεχνική, αυξήστε τη δυσκολία της άσκησης.

Βήμα 4. Το επόμενο στάδιο πολυπλοκότητας είναι το εξής: τεντώστε ελαφρά τον μυ και σταματήστε σε μια θέση για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια αυξήστε ξανά την τάση και σταματήστε. Επαναλάβετε 5-6 φορές, ή περισσότερες αν μπορείτε. Το κύριο πράγμα είναι να ανεβείτε αυτή τη σκάλα χωρίς να αποδυναμώσετε μια φορά τον μυ. Θέλω να πω, μόλις επάνω.

Αν όλα γίνουν σωστά, κάποια στιγμή θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει πουθενά να αυξήσετε την τάση. Στη συνέχεια ξεκινήστε να κατεβαίνετε χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία μέχρι να χαλαρώσετε εντελώς.

Η άσκηση θα σας πάρει μερικά λεπτά την ημέρα και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Ναι, δεν θα γίνει αντιληπτό αμέσως, όπως με κάθε άλλη εκπαίδευση. Αλλά το αποτέλεσμα είναι υψηλής ποιότητας και η διαδικασία είναι ανώδυνη.

Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην πρόληψη των ανδρικών παθήσεων είναι το μασάζ του προστάτη. Πιθανότατα, δεν είστε επίσης ενθουσιασμένοι με αυτήν την ιδέα (γιατί, παρεμπιπτόντως, αν δεν το έχετε δοκιμάσει; ), αλλά δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με τα γεγονότα, η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει αποδειχθεί. Στην πραγματικότητα, οι σύγχρονες συσκευές σας επιτρέπουν να κάνετε μασάζ στον προστάτη όχι μόνο ανώδυνα, αλλά και πολύ ευχάριστα, επειδή ένας άνδρας αποκτά δυνατό οργασμό από αυτή τη διαδικασία και, που είναι πολύ σημαντικό, μόνος του. Εάν ποτέ χρειαστεί να μάθετε πώς να θεραπεύσετε την προστατίτιδα στο σπίτι, θυμηθείτε ότι η θεραπεία ξεκινά με μασάζ. Όπως και με άλλες ασθένειες σε αυτόν τον τομέα. Είναι καλύτερο να αποτρέψετε παρά να εξαλείψετε τις συνέπειες, πρέπει ακόμα να κάνετε μασάζ. Στη συνέχεια, σας προσφέρουμε τεχνικές αυτομασάζ που μπορείτε να δοκιμάσετε απόψε. Αλλά αν εσείς οι ίδιοι δεν είστε έτοιμοι να κάνετε μασάζ, τότε απευθυνθείτε στη φίλη σας, αφήστε την να παρακολουθήσει διάφορα εκπαιδευτικά βίντεο για το μασάζ προστάτη, έτσι ώστε αυτή η διαδικασία να γίνει ένα ευχάριστο παιχνίδι αγάπης και για τους δυο σας.

Τεχνική κυκλικής κίνησης

Η πρώτη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή με λειτουργία περιστροφής, είναι σημαντικό η συσκευή μασάζ να έχει ανατομικό σχήμα. Η περιστροφή είναι μια κυκλική κίνηση που κατευθύνεται σε όλη την περιοχή του αδένα του προστάτη. Αυτή είναι η πιο άνετη μέθοδος, αφού το αποτέλεσμα είναι μόνο στον αδένα, όλα τα άλλα μένουν μόνα τους. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι ότι διαθέτει ένα τηλεχειριστήριο που θα σας απαλλάξει από την ανάγκη να πάρετε μια άβολη θέση. Απλώς τοποθετήστε το μασάζ στο λιπαντικό πρωκτού και θα κάνει τα πάντα για εσάς.

Τεχνική "Έλα εδώ"

Μπορείτε να σταματήσετε σε μια πιο απλή συσκευή και να αγοράσετε ένα στατικό μοντέλο με δόνηση. Τα πλεονεκτήματα είναι τα ίδια: άνετο σχήμα και έντονη τόνωση. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η συσκευή θα κινηθεί ως σύνολο, ή μάλλον θα δονηθεί. Αυτό δίνει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση, καθώς επηρεάζει ολόκληρη την περιοχή του ορθού και του πρωκτού, η οποία, όπως γνωρίζετε, έχει περισσότερες από 72 χιλιάδες νευρικές απολήξεις. Πρώτα πρέπει να προετοιμάσετε: ένα καλό, υψηλής ποιότητας λιπαντικό - σε καμία περίπτωση βαζελίνη ή, επιπλέον, μια λιπαρή κρέμα. Στη συνέχεια, πάρτε μια άνετη θέση, ίσως χρειαστεί να είστε ευέλικτοι. Είναι καλύτερο να εκτελέσετε την τεχνική ενώ είστε ξαπλωμένοι ανάσκελα. Η στάση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη. Εισάγετε τη συσκευή αργά με κυκλικές κινήσεις, μετά κάνετε την τεχνική «Έλα εδώ», δηλαδή μετακινείς το μασάζ προς το μέρος σου, σαν να γνέφεις κάποιον με το δάχτυλό σου, καλώντας να έρθει κοντά σου, αυτή τη στιγμή πρέπει να λυγίσετε τα πόδια σας στα γόνατα.

Τεχνική Jackhammer

Άλλο ένα δροσερό διεγερτικό από Γερμανό κατασκευαστή, όλα τα παιχνίδια αυτού του εργοστασίου κατασκευάζονται στη Γερμανία, περνούν από 8 στάδια ελέγχου και έχουν απεριόριστη εγγύηση 2 ετών. Μετά τη λίπανση, μπορείτε σταδιακά να εισάγετε το παιχνίδι σε βάθος περίπου 4-5 cm (σε όλους τους άνδρες, η θέση του προστάτη μπορεί να διαφέρει ελαφρώς). Στην αφή, το επιθυμητό σημείο είναι ελαφρώς τραχύ, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το βρείτε. Το ίδιο το μασάζ είναι ήπια διέγερση. Το κύριο πράγμα είναι να μην επιτρέπονται οδυνηρές αισθήσεις, δεν πρέπει να είναι. Ξαπλώνετε επίσης ανάσκελα και εκτελείτε την τεχνική - με γρήγορες ωθήσεις προς τα πάνω με μικρό πλάτος, επηρεάζοντας στο μέγιστο τον αδένα. Το μασάζ, στις ενέργειές του, μοιάζει πραγματικά με κατασκευαστικό τζακμέρ.

Μην εκπλαγείτε αν έχετε τον πιο δυνατό οργασμό χωρίς καν να αγγίξετε το πέος σας, γιατί ο προστάτης είναι η δεύτερη ερωτογενής ζώνη σε έναν άνδρα, η οποία είναι υπεύθυνη για την ευχαρίστηση. Παρεμπιπτόντως, το μασάζ αυτής της ζώνης θα σας επιτρέψει όχι μόνο να αποφύγετε ασθένειες, αλλά και να παρατείνετε την αρσενική σας δύναμη για πολλά, πολλά χρόνια. Συνδέστε τη γυναίκα σας σε αυτή τη διαδικασία, θα διαφοροποιήσει τη σχέση σας και θα βοηθήσει στην αφύπνιση του πάθους.

Τα προβλήματα με το σεξ αργά ή γρήγορα αρχίζουν σε κάθε άντρα, είναι απλά αδύνατο να τα αποφύγεις. Μπορείς όμως να καθυστερήσεις αυτή τη στιγμή μέχρι τα βαθιά γεράματα ή να αποτρέψεις την οξεία φάση, ακόμα κι αν έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες «καμπάνες». Εν ολίγοις, η προοπτική είναι καλή. Το πόσο ρεαλιστικοί είναι, εξαρτάται από εσάς.

Λάβατε έναν οδηγό δράσης και λεπτομερείς οδηγίες για τα βήματα - απομένει να απορρίψετε αυτές τις πληροφορίες. Ειδικές ασκήσεις, τακτικό μασάζ προστάτη, κανονική διατροφή και υγιεινά βότανα είναι ένα απλό και εξαιρετικά αποτελεσματικό σύνολο μέτρων για τη διατήρηση της ανδρικής δύναμης. Χρειάζονται 21 ημέρες για να σχηματιστεί μια συνήθεια - προσπαθήστε να αντέξετε και να μην σκοράρετε σε αυτό το διάστημα. Το επόμενο θα είναι πολύ πιο εύκολο!