Αύξηση της δραστικότητας λαϊκές θεραπείες για 3 ημέρες

Πώς να αποτελεσματικά δεν έχει εξελιχθεί παραδοσιακή ιατρική όλους πάντα θα αναρωτηθείτε μια ερώτηση για λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας γρήγορα. Προηγουμένως, όταν έλειπαν τα φάρμακα αυξάνουν τη δραστικότητα, χρησιμοποιήθηκαν παραδοσιακές συνταγές. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η θεραπεία μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματική, αν ο λόγος μειωμένη δραστικότητα δεν είναι φλεγμονή ή λοίμωξη.

εργαλεία για την ισχύ γρήγορες

Πότε πρέπει να πούμε "όχι" με τις παραδοσιακές μεθόδους

Αξίζει να πω, ότι οι άνδρες δεν σπεύδουν στον γιατρό, ακόμη και αν πρόκειται για τους ανδρική εξουσία.

Είναι ακριβώς έτσι συμβαίνει ότι ο άνθρωπος μέχρι το τελευταίο θα προσπαθήσει να λύσει ένα τόσο ευαίσθητο θέμα μόνοι σας.

Όταν δεν μπορούμε να περιμένουμε από την εκστρατεία στον γιατρό;

Αν οι άνδρες, εκτός από τη στυτική δυσλειτουργία, αντιμετωπίζετε τα ακόλουθα προβλήματα, βοήθεια από ειδικό είναι απαραίτητη:

  • Πόνο στη βουβωνική χώρα, από testis, σεξουαλική όργανο;
  • Η συχνή ή δύσκολη ούρηση;
  • Οπτικές αλλαγές αρχή (αύξηση του όρχι, ερυθρότητα του δέρματος), κλπ;
  • Το τραύμα groin περιοχής (εάν ο πόνος δεν υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες);
  • Αφύσικες εκκρίσεις από την ουρήθρα (βλέννα κίτρινο, κόκκινο, πράσινο);
  • Μια δυσάρεστη οσμή, φαγούρα.

Υπό αυτές συνοδά συμπτώματα για την αύξηση της δραστικότητας μόνοι σας δεν θα λειτουργήσει, διότι το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε φλεγμονή ή τραυματισμό λοίμωξη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται στο σπίτι, ως εκ τούτου, συμβουλές πίσω ή ειδικευμένος ουρολόγος να είναι αναγκαία.

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και παραδοσιακές συνταγές, αλλά σε αυτή την περίπτωση, η θεραπεία θα χρησιμεύσει ως βοηθητικό μέσο, και όχι το κύριο.

Όταν λαϊκή ιατρική επίκαιρο

Σύμφωνα με τις στατιστικές, κάθε άνθρωπος αντιμετώπισε ένα τέτοιο πρόβλημα, όπως η στυτική δυσλειτουργία. Αυτό είναι, όταν το όργανο σεξ στην πιο κατάλληλη στιγμή "φέρνει" και επιθυμία για οικειότητα είναι παρούσα. Για ποιους λόγους μπορεί να συμβεί αυτό;

Λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας γρήγορα

Οι άνδρες είναι πάντα σημαντικό να είναι σε "φόρμα".

Αν αρχίζουν τα προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα, ψυχολογική τους υγεία υποβάλλεται σε άφθονη βασανιστήρια.

Υπάρχουν πολλά φυσικά θεραπευτικά προϊόντα που θα είναι σε θέση να ανακτήσει γρήγορα τη δραστικότητα. Θα περιγράψουμε πιο αποτελεσματική.

Το μέλι και τα καρύδια

Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών επηρεάζει το σύνολο χρήσιμα ιχνοστοιχεία. Το μέλι λειτουργεί τέλεια στην ανδρική δύναμη, καρυδιά είναι ένα διεγερτικό του αρσενικού λίμπιντο. Για να επαναφέρετε τη στυτική λειτουργία θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 150 γραμμάρια καρύδια 50 γραμμάρια μέλι. Καλύτερα να κάνετε ένα μείγμα από τα προϊόντα αυτά και να ληφθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σημειώνεται ότι η μέθοδος αυτή βοηθά να αποκαταστήσει τη σεξουαλική δύναμη για 4-5 ημέρες.

ginseng

Ginseng

Το φυτό αυτό είναι συνεχώς εμφανίζεται στα μέσα για την αύξηση της δραστικότητας. Και όχι χωρίς λόγο. Ginseng όχι μόνο διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και κορεσμένα γεννητικά όργανα, την εκροή του αίματος και του οξυγόνου, αλλά και είναι ένα αφροδισιακό. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας βάμμα ginseng αγορά ξηρά σκόνη στο φαρμακείο. Το μαγείρεμα είναι εύκολο: θα πρέπει να λάβει 1 κουταλιά της σούπας ginseng και ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Αφού το υγρό κρυώσει, το στέλεχος και πιείτε δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Μέσα σε 3-4 ημέρες η ισχύς της θα βελτιωθεί. Αν δεν υπάρχει η επιθυμία να μαγειρέψουν το ελιξίριο τον εαυτό μπορείτε να αγοράσετε ginseng βάμμα σε ένα φαρμακείο.

Καρότο χυμό

Το καρότο περιέχει καροτένιο, ο ψευδάργυρος, που ποιοτικά επηρεάζει τη δραστικότητα. Καρότο φρέσκο καλύτερο να κάνει τμήμα, δηλαδή, να τρώτε μόνο φρέσκο χυμό. Για καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει να προσθέσετε 0,5 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Πίνουν χυμό τρεις φορές την ημέρα με 200 ml. Άμεσα πρέπει να αναφέρουμε και να προειδοποιήσει την άσκηση είναι η μέθοδος αποκατάστασης της στύσης: παρόμοιος ξινή μπορεί να αλλάξει το χρώμα των ούρων. Αν ένας άντρας δει πορτοκαλί ούρα – δεν πρέπει να φοβάται. Το καρότο χρωστική ουσία.

Τσουκνίδα

Αυτό το φυτό στην αρχαιότητα θεωρούνταν θεραπευτικά. Σήμερα χρησιμοποιείται συχνά σε διάφορα βιολογικά συμπληρώματα για την αύξηση της δραστικότητας. Η τσουκνίδα είναι πλούσια πηγή ιχνοστοιχείων και βιταμινών. Αυτό το βότανο δεν είναι μόνο ενισχύει το αρσενικό λίμπιντο, αλλά και να καθαρίζει το αίμα, τα αιμοφόρα αγγεία από τις τοξίνες και απόφραξη. Αν πίνετε το αφέψημα καθημερινά, ήδη από το δεύτερο της ημέρας μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια, ζωντάνια και κάποια ελαφρότητα του σώματος. Φυσικά, η τσουκνίδα, επίσης, επηρεάζει τη διέγερση του πέους. Για την προετοιμασία θεραπεία ελιξίριο πρέπει να λάβει 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένη τσουκνίδα και ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Πίνετε το αφέψημα μετά από 30 λεπτά δύο φορές την ημέρα.

Θυμάρι

Πότε χρησιμοποιείται στη λαϊκή ιατρική για την πρόληψη και τη θεραπεία της προστατίτιδας, αδένωμα, καθώς και για την ισχύ των ανδρών. Το κύριο συστατικό είναι ο ψευδάργυρος, που είναι "ο σωτήρας" για τους άνδρες. Για να προετοιμάσει ένα αφέψημα από θυμάρι, πρέπει να λάβει 150 γραμμάρια αποξηραμένα άνθη και ρίχνουμε 250 ml νερού. Πίνετε αφέψημα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αύξηση της δραστικότητας λαϊκές θεραπείες για 3 ημέρες

Για να γρήγορα και αποτελεσματικά την αύξηση της δραστικότητας, για τρεις ημέρες, θα πρέπει να προετοιμάσει μερικά μαγικά ποτά, που υποκινούν τη διέγερση του πέους. Να αυξήσει την ισχύ για μία ημέρα δεν θα γίνει, αλλά το αποτέλεσμα θα έρθει πολύ γρήγορα.

Aspen κόρα

Ο φλοιός του δέντρου έχει εκπληκτικές ιδιότητες. Πρώτον, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και καθαρίζει τους. Επιπλέον, με τη σωστή προετοιμασία ζωμό είναι άμεσα επηρεάζει την ανδρική δύναμη. Μαγειρέψτε σωστά, είναι σχεδόν αδύνατο. Πρέπει να πάρουμε 200 γρ. το φλοιό του (μπορείτε να το αγοράσετε στο φαρμακείο) και ρίχνουμε ένα λίτρο βραστό νερό. Είναι σημαντικό να σταθεί ζωμό. Για αυτό είναι προτιμότερο να κάνει ένα δροσερό μέρος για 30-60 λεπτά. Πίνετε 100-150 γρ. τρεις φορές την ημέρα.

Τζίντζερ

τζίντζερ

Αυτή η ρίζα ενεργοποιεί την αρρενωπότητα. Με τη βοήθεια αυτού του φυτού δεν μπορεί παρά να αυξήσει τη δύναμη, αλλά και να προειδοποιήσει ασθένειες όπως συγχωρήσει, αδένωμα, ανικανότητα. Είναι αρωματικό φυτό ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα. Το μαγειρέψετε πολύ δύσκολο. Μπορείτε απλά τρίβουμε σε ένα τρίφτη ρίζα, πάρτε 1 h. l. και να το προσθέσετε στο αγαπημένο σας τσάι. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος θεωρείται μαγειρέψουν με τζίντζερ και μέλι. Αναλογία 50:50, δηλαδή 100 γρ. ψιλοκομμένο τζίντζερ και 100 γραμμάρια. μέλι. Ανακατεύουμε και πίνετε 1 κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα. Επίδραση από τη λήψη εκδηλωθεί γρήγορα.

Υπάρχει και μια άλλη συνταγή που, σχολίων εμφάνισαν, είναι σε θέση να άρει την ισχύ της για μία ημέρα.

Λευκό κρασί

Με βάση αυτό το μεθυστικό ποτών δημιουργούν ένα ισχυρό σεξουαλικό τονωτικό, κατά την οποία το αποτέλεσμα είναι μέσα σε μισή ώρα ώρες.

Συνταγή: να αγοράσετε ένα λίτρο κρασί, προσθέστε εκεί ένα ποτήρι φρέσκο χυμό από πορτοκάλι και 0,5 φλιτζάνια χυμό λεμονιού. Μετά βάλτε 2 κουταλιές της σούπας μέλι, κάρδαμο, φύλλα μέντας, λικέρ 1 κουταλιά της σούπας κοκτέιλ γίνεται νόστιμο και όταν αυτό το "ισχυρό".

Αλλά υπάρχει μια προειδοποίηση: αυτό το ελιξίριο πρέπει να θερμαίνονται στο φούρνο (αποφύγετε φούρνο μικροκυμάτων) χωρίς βράσιμο. Και εδώ αφού έχουν ψηθεί, πρέπει να επιμείνει τον τρεις ημέρες. Στη συνέχεια, φυσικό διεγερτικό μπορεί να εφαρμοστεί ακριβώς πριν από το φύλο.

Συμπέρασμα

Με το σημερινό τρόπο ζωής δεν είναι να απορεί κανείς ότι οι άνθρωποι είναι φυσικά γίνονται ανίσχυροι. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες. Ως εκ τούτου, πρέπει να ληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες βιταμίνες, για να αποβάλει τις κακές συνήθειες και να λάβει χρήσιμες αφεψήματα και τσάι για να ενισχύσει τη ζωτικότητα, και στην περίπτωση των ανδρών και τη δραστικότητα.

  • Δηλητηρίαση από οινόπνευμα. Αν ένας άντρας "έμπλεξε" τον στυτική λειτουργία είναι μειωμένη, ακόμη και υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι αντίθετος να κάνουμε σεξ. Το αλκοόλ χαλαρώνει τους μύες, νευρικό σύστημα, έτσι την απαραίτητη ώθηση στον εγκέφαλο δεν φτάνει. Αυτό συμβαίνει σεξουαλική δυσλειτουργία. Αλλά όταν μία δηλητηρίασης στύση αποκατασταθεί. Αν το πρόσωπο που κάνει κατάχρηση αλκοόλ (ακόμη και σε μικρές δόσεις, αλλά καθημερινά), τότε η ικανότητά του στο κρεβάτι μειώνεται σημαντικά;
  • Υπερκόπωση. Αν το άτομο εργάζεται σκληρά, το σώμα δεν επιθυμεί τη δύναμη να δαπανήσουν για την ενέργεια ακόμα και στο σεξ;
  • Το στρες. Έχει αποδειχθεί ότι η τακτική διέγερση του νευρικού συστήματος στους άνδρες, οδηγεί σε ορμονική ανισορροπία. Η τεστοστερόνη παράγεται σε μικρότερες ποσότητες, ως εκ τούτου, οικεία "την αμηχανία" εμφανίζονται πιο συχνά;
  • Το κάπνισμα. Ο καπνός του τσιγάρου περιέχει πολλές συνθετικών ουσιών. Είναι το ίδιο με τη σειρά του, να φράξει τα αιμοφόρα αγγεία και δημιουργούν κράμπες σε αυτά. Αυτό είναι διαταραγμένη κυκλοφορία του αίματος, ειδικότερα, και σε σεξουαλική όργανο;