Προϊόντα για την αύξηση της δραστικότητας τους άνδρες

Η δραστικότητα, τα προβλήματα στύσης είναι μια διαταραχή, που εμφανίζεται πολλές σύγχρονες άνδρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για την συνέχεια του ανθυγιεινού τρόπου ζωής, ως εκ τούτου, να ασχοληθεί με ενόχληση μπορεί με την αλλαγή διατροφής. Η λέξη "δραστικότητα" προέρχεται από τη λατινική του όρου, που σημαίνει τη δύναμη, την απόδοση, τη δυνατότητα να τη σεξουαλική επαφή. Η στύση είναι η αυξανόμενη κατάσταση της ανδρικής αρχής, η σκλήρυνση λόγω της διέγερσης.

προϊόντα

Το ρόλο της διατροφής για την κατανόηση

Η σωστή διατροφή είναι σημαντική για την ορθή λειτουργία του οργανισμού. Ισορροπημένη διατροφή τροφοδοτεί το σώμα με τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα, άλλες χρήσιμες ουσίες. Με λαχανικά, φρούτα, ψάρια, μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα σας είναι σε "σωστές" θέσεις. Ορισμένες ουσίες που περιέχονται σε αυτά, υποστηρίζουν την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα, άλλα έμμεσα επηρεάζουν την παραγωγή τεστοστερόνης. Ένας καλός συνδυασμός προϊόντων είναι σε θέση να παρέχει ποιοτικό σεξ. Υγιεινό τρόπο ζωής και υποστήριξη από τη σεξουαλική δραστηριότητα, είναι ένα μακροπρόθεσμο θέμα. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, κάθε άλλο κατάλληλο συνδυασμό. Ως εκ τούτου, πρέπει να προσπαθήσουμε, τι είναι σωστό για εσάς προσωπικά, αλλά πριν από αυτό, είναι σημαντικό να διακρίνει ποια τρόφιμα έχουν την ιδιότητα χαμήλωμα και την ανδρική δύναμη.

Τι μειώνει τη λίμπιντο

Ότι δεν πρέπει να υπάρχουν, ιδιαίτερα στην κανονική σειρά:

 • Πατατάκια και αλμυρά σνακ – που περιέχουν μη φυσιολογική δόση αλάτι. Αυτό σχετίζεται με την επιδείνωση της ροής του αίματος, που αντανακλά την ανεπαρκή κυκλοφορικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των. σε αναπαραγωγικού συστήματος.
 • Γλυκά. Το δεύτερο σε σημασία πρόβλημα για το καρδιαγγειακό σύστημα και, ως εκ τούτου, στύση – ζάχαρης που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανική παραγωγή γλυκών, κέικ, επιδόρπια, φθηνά προϊόντα σοκολάτας. Από τα προϊόντα αυτά, κακώς επηρεάζουν τη δύναμη άνδρες, καλύτερα να μείνετε μακριά.
 • Πίτσα, τα προϊόντα από άσπρο αλεύρι – τόσο το φαγητό είναι επιβλαβής για την εύρυθμη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, μειώνει την λίμπιντο, το επίπεδο της τεστοστερόνης.
 • Τα λιπαρά τρόφιμα – ειδικά, trans-λιπαρά οξέα (Μαργαρίνες, ψητά, πατάτες, διάφορα ημιτελή προϊόντα).
 • Το αλκοόλ σε μικρές ποσότητες είναι αφροδισιακό, αλλά η υπερβολική χρήση γίνεται δολοφόνος ανδρική εξουσία.

Αυτά τα προϊόντα, μειώνοντας τη δραστικότητα, ως εκ τούτου, τους συμβουλεύουμε να καταναλώνονται σπάνια ή να αποχωρήσετε. Είναι κακό δεν επηρεάζουν μόνο την σεξουαλικότητα, αλλά και για την υγεία συνολικά.

Τι είναι χρήσιμο να φάει για να βελτιώσει την ανδρική εξουσία

Βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης μέσω της διατροφής είναι η κατανάλωση των καλύτερων προϊόντων, αυξάνουν τη δραστικότητα στους άνδρες, συμπεριλαμβανομένων και για λογαριασμό ευνοϊκή επίδραση στην αιμάτωση του πέους. Σημαντικές ουσίες, ισχύουν όχι μόνο για τα αιμοφόρα αγγεία, αλλά και στη βελτίωση της ροής του αίματος με την έκθεση σε ζάχαρη, λίπη.

Θαλασσινά

Πολλές γυναίκες γνωρίζουν ότι την πρώτη θέση στη λίστα ό, τι τροφή του συζύγου της, για να ενισχύσει τη σεξουαλική επιθυμία και τις δυνατότητες, μπορείτε με ασφάλεια να θέσει θαλασσινά. Η κατανάλωση στρείδια, γαρίδες ή άλλα θαλάσσια δώρα – είναι το κλειδί για την υποστήριξη της σεξουαλικής δύναμης σε καλή κατάσταση. Ισχυρό αφροδισιακό είναι τα μύδια, υποστηρίζουν, όχι μόνο ανδρών, αλλά και τη γυναικεία λίμπιντο. Ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά αφροδισιακά – στρείδια. Υπέρ τους παρέχει το περιεχόμενο σημαντικών ουσιών, που επηρεάζουν τη σεξουαλική σύστημα. Όταν η κατανάλωση στρείδια σώμα βρίσκει αμινοξέα που συμβάλλουν στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας, της παραγωγής τεστοστερόνης. Τα στρείδια περιέχουν επίσης ψευδάργυρο — απαραίτητη ουσία για τους άνδρες, προωθεί το σχηματισμό του σπέρματος.

Ντομάτες

Σε ντομάτες περιέχει ρουτίνη και quercetin — ουσίες με αντιοξειδωτικές επιδράσεις. Ντομάτες προωθούν το σχηματισμό του σπέρματος, έχουν τα αφροδισιακά δράση.

Πεπόνι

Πεπόνι – καλό αντιοξειδωτικό, συμβάλλοντας στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Η τακτική κατανάλωση με φυσικό τρόπο βοηθά να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία. Το πεπόνι περιέχει πολλές ουσίες κιτρουλίνη, θετικά επηρεάζουν τη στύση.

ομάδες προϊόντων

Το σέλινο

Το σέλινο κατέχει τις ισχυρές τα αφροδισιακά εφέ. Η επίδραση στη σεξουαλικότητα χρησιμοποιήθηκε ήδη από τους αρχαίους αιγυπτίους. Η γεύση του σέλινου δεν αρέσει σε όλους, έτσι μπορεί να τρίβονται, να συνδυάσει με καρότα, με άλλα λαχανικά.

Φασόλια

Τα φασόλια που ισχύει για το προϊόν, καλά επηρεάζουν την ισχύ, επειδή αυτό το άρθρο περιέχει μια γνωστή ουσία που υποστηρίζει τη σεξουαλική απόδοση – αργινίνη. Αυτό το αμινοξύ στο σώμα μετατρέπονται σε μονοξείδιο του αζώτου, συμβάλλοντας στην επέκταση των αιμοφόρων αγγείων. Η κύρια λειτουργία αργινίνη – ρύθμιση πίεσης του αίματος στα αγγεία, τι είναι σημαντικό κατά της στυτικής δυσλειτουργίας. Ο συνδυασμός των αμινοξέων σε φασολιών προωθεί επίσης την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας.

Τα καρότα

Καλύτερα να καταναλώνουμε καρότα ωμά, αλλά σε συνδυασμό με φυτικά έλαια για την καλή αφομοίωση από τον οργανισμό. Περιέχει βιταμίνη Ε, γνωστή ως "βιταμίνη καλό σεξ". Και στα δύο φύλα καρότο συμβάλλει στην αυξημένη ευαισθησία των γεννητικών οργάνων, στους άνδρες – υποστήριξη δραστικότητα, βελτίωση της στύσης.

Μπανάνες

Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε κάλιο, υποστηρίζει την κυκλοφορία του αίματος, θετικά επηρεάζει τις καρδιακές παθήσεις, δημιουργώντας την ενέργεια στους μυς. Στο τραγούδι υπάρχουν βιταμίνη Β και bromelain, τη βελτίωση της λίμπιντο.

Ανανά

Ανανάς είναι γνωστός ευεργετικό επιρροή στην αλλαγή στη γεύση του ανδρικού σπέρματος. Οι άνθρωποι στην Καραϊβική το χρησιμοποιούν ως αφροδισιακό και για τα δύο φύλα. Ανανάς υποστηρίζει την παραγωγή τεστοστερόνης, ως εκ τούτου, τη δύναμη και την ικανότητά σας στην ερωτική μου ζωή.

Τα πορτοκάλια

Αυτό το φρούτο καθαρίζει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, αυξάνει τα επίπεδα της αδρεναλίνης. Τα συστατικά του πορτοκαλιού (κατά κεφάλαιο με βιταμίνη c) βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, την κυκλοφορία του αίματος στο πέος. Ένα φρούτο περιέχει το 75-85% του νερού, καλά ενυδατώνει σώμα, βιοφλαβονοειδή έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Βερίκοκα

Η βιταμίνη c συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, έχει θετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα. Βερίκοκα – καλά αντιοξειδωτικά χάρη στην παρουσία του στη σύνθεση β-καροτένιο. Βελτιώνουν αίμα, υποστηρίζουν την κυκλοφορία του αίματος, ως εκ τούτου, τη δραστικότητα και τη στύση.

Τα ψάρια και κρέας

Εκτός από τα λαχανικά, τα φρούτα, δεν πρέπει να ξεχνάμε σχετικά με τα οφέλη για τη σεξουαλική υγεία, την προτεινόμενη ψάρι και κρέας. Τα ψάρια είναι γνωστή ως ένα ισχυρό αφροδισιακό. Συμπεριλάβετε στη διατροφή θα πρέπει, πριν απ ' όλα, θαλασσινά ψάρια: σολομός, σκουμπρί, τόνο, σαρδέλα. Περιεκτικότητα σε βιταμίνες, λιπαρά οξέα, ασβέστιο και ωμέγα-3 ουσιαστικά υποστηρίζει τη σεξουαλική υγεία. Στην λίστα με το τι τρώμε για την αύξηση της σεξουαλικής δύναμης, περιλαμβάνεται και το κρέας. Για την ορθή λειτουργία του αναπαραγωγικού τομέα άνθρωπος χρειάζεται ένα θειαμίνη, βιταμίνη B1, υποστηρίζει την υγεία του νευρικού συστήματος. Μια καλή πηγή της βιταμίνης αυτής (όπως και σημαντικές πρωτεΐνες) είναι χοιρινό.

για την ισχύ

Το μέλι και η πρόπολη

Το μέλι, ειδικά παράγεται άγρια μέλισσες, προωθεί την αιμοποίηση, υποστηρίζει την ανδρική δύναμη. Το ακόλουθο εργαλείο, τόνωση νοητικές και σωματικές λειτουργίες, – πρόπολη. Αυτό το προϊόν είναι παρόμοια με μέλι, με τα αφροδισιακά ιδιότητες.

Η γύρη

Οι αθλητές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τη γύρη για τη βελτίωση των επιδόσεων. Αλλά είναι εξίσου αποτελεσματική για την υποστήριξη της δραστικότητας. Είναι υπεύθυνη για αυτό περιέχεται σε αυτήν την πρωτεΐνη, βιταμίνες και άλλες σημαντικές ουσίες.

Τα αυγά

Ορτυκιού και τα αυγά εύπεπτο, περιέχει ιχνοστοιχεία, βιταμίνες A, B6, Ε, απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του ανδρικού σώματος. Συνιστάται να περιλαμβάνει από 1 αυγό στο καθημερινό μενού.

Σοκολάτα

Αν ένας άνθρωπος – λάτρης των γλυκών, να δώσουν προσοχή στην ποιοτική σοκολάτα. Επιλέξτε το προϊόν με 70% κακάο και πάνω, ή ωμό κακάο, αποτελεί καλή πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών και ουσιών, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος, το επίπεδο της τεστοστερόνης.

Μούρα

Αφού εξέτασε τα λαχανικά και τα φρούτα, για να μην αναφέρουμε τα μούρα, ενισχύουν την υγεία του αναπαραγωγικού τομέα.

Κεράσι, βατόμουρο, βατόμουρου

Αυτοί είναι οι πηγές οι ανθοκυανίνες. Οι ουσίες αυτές προστατεύουν το καρδιακό τοίχωμα, ενισχύουν ερωτικά συναισθήματα. Τα φλαβονοειδή είναι χρήσιμα για την επέκταση των αιμοφόρων αγγείων. Ως εκ τούτου, συνιστάται να περιλαμβάνει τους στην ανδρική διατροφή όπως και με τη στυτική δυσλειτουργία όσο και για την υποστήριξη της υγείας των ανδρών είναι φυσιολογικά.

Μαύρη σταφίδα

Αυτό το φρούτο περιέχει επίσης φλαβονοειδή, λειτουργούν ευεργετικά για τα αγγεία, την αποτελεσματική βελτίωση ανδρική δύναμη.

Ξηροί καρποί

Οι άνδρες καταναλώνουν τακτικά ξηρούς καρπούς, νοιάζονται για τη δύναμη. Αυτό σχετίζεται με το περιεχόμενο σε αυτά οξέα ωμέγα-3, χρήσιμα για το καρδιαγγειακό σύστημα, υποστηρίζουν την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων, υγιή αρτηριακή πίεση, καλά επηρεάζουν τη στύση, τη δύναμη, τη ζωτικότητα των σπερματοζωαρίων. Συνιστάται να καταναλώνουν κυρίως αμύγδαλα, καρύδια και κουκουνάρια, τόνωση δραστικότητα στους άνδρες.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα

Το γάλα περιέχει ιχνοστοιχεία ψευδάργυρος και σελήνιο, διεγείροντας την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων. Βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα του σπέρματος. Άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα, που βελτιώνουν την ισχύ τους άνδρες, γιαούρτι, τυρόπηγμα, κρέμα γάλακτος, κρέμα γάλακτος.

λαχανικά

Χόρτα

Τη φροντίδα δραστικότητα, σημειώστε τα χόρτα, έχοντας τα αφροδισιακά εφέ. Αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να προσθέσετε στο φαγητό σας ή να δώσει σε νωπά παρακάτω βότανα:

 • Βασίλειος – αναφέρεται στον αριθμό των αποτελεσματικών αφροδισιακά.
 • Σαφράν – συνιστάται για τους άνδρες με στυτική τα προβλήματα που προκαλούνται από ψυχολογική over-voltage, το άγχος.
 • Κάρδαμο – αρωματική πράσινη καρύκευμα, που ανατολικές οι άνδρες χρησιμοποιούν για τη θεραπεία της ανικανότητα. Περιέχει κινεόλη, μια χημική ένωση που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος, αυξάνοντας έτσι τη σεξουαλική απόδοση.
 • Σπανάκι είναι πλούσιο σε φυσικές βιταμίνες c, E, τα νιτρικά άλατα (τα οποία υπάγονται σε αγγεία, συμβάλλουν στην επέκταση τους, ως εκ τούτου, τη βελτίωση της ροής του αίματος), φυτοορμόνες, ενεργεί στο μυϊκή δραστηριότητα; τα καροτενοειδή, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες; το ecdysterone, αυξάνοντας τα επίπεδα της τεστοστερόνης, ότι η θετική επίδραση στην ανδρική δύναμη.

Ηλιόσποροι

Λινό ή σπόροι κολοκύθας υποστηρίζουν τη στύση, τη λίμπιντο, τη γονιμότητα. Περιέχουν υγιή αμινοξέα, μέταλλα, ωμέγα-3, θετικά επηρεάζουν τη δραστικότητα. Αλλά το υλικό βάσεων, παρούσα σε σπόρους και είναι αρμόδια για την ανδρική απόδοση, είναι L-αργινίνη.

Πλιγούρι βρώμης

Ως μια καλή πηγή L-αργινίνη είναι το πλιγούρι βρώμης, το οποίο συνιστάται να καταναλώνουν για το πρωινό. Ανήκει στην πιο υγιεινά τρόφιμα, περιλαμβάνει μέταλλα, αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, βιταμίνες.

Άμεση δράση

Μεταξύ των προϊόντων ταχείας δράσης μεγαλύτερη προσοχή αξίζουν κολοκύθα και λινάρι σπόροι, το σέλινο, το σπανάκι, τα θαλασσινά (κυρίως τα στρείδια). Περιέχονται σε αυτά τα σημαντικά στοιχεία και ο αριθμός τους θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις σε ισχύ το συντομότερο δυνατόν. Αλλά η χρήση τους θα πρέπει να συμπληρώσουν και άλλα προϊόντα που αναφέρονται παραπάνω. Αυτό θα εξασφαλίσει την υποστήριξη όλων των οργάνων, χωρίς εδραιωμένη εργασίας τα οποία δεν είναι δυνατή η βέλτιστη λειτουργία ενός συστήματος. Επιπλέον, θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις σας, για να καταλάβω, ποια τρόφιμα θα πρέπει να καταναλώνονται αρσενικό στο πλαίσιο της διατροφής, με στόχο τη βελτίωση της στύσης.

Ας μιλήσουμε για ποτά

Με το "σωστό" το φαγητό, πρέπει να ξέρετε, ότι το ποτό για την καλή δραστικότητα.

Καφέ

Η καφεΐνη διεγείρει τα συναισθήματα. Μόλις 1 φλυτζάνι του καφέ βελτιώνει το μεταβολισμό, αυξάνει την αρτηριακή πίεση, αυξάνει την αντοχή με την απελευθέρωση του λίπους και τη μετατροπή τους σε ενέργεια. Αυτή η ιδιότητα είναι σε θέση να κρατήσει τη σεξουαλική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο χυμός της αλόης

1 κουταλιά της σούπας ζελέ αλόης βέρα 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι που λαμβάνεται 3 φορές την ημέρα, ενεργοποιεί την κυκλοφορία στην περιοχή της πυέλου, παρέχει τη μέγιστη σεξουαλική απόδοση. Ο χυμός της αλόης μπορεί να αγοράσει σε ένα φαρμακείο.

Τζίντζερ + ginseng

Ginseng βοηθά κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, και μαζί με τζίντζερ, συγκεκριμένα με όσους παρέχουν επίδραση του πλανήτη, δημιουργεί ένα ιδανικό μείγμα. Ετοιμάστε το τσάι τζίντζερ (2 κουτ. ψιλοκομμένο ρίζα σε 250 ml βραστό νερό), μετά την εύκολη ψύξης προσθέστε 20 σταγόνες εκχύλισμα ginseng.

χρήσιμο για την ισχύ

Πράσινο ή μαύρο τσάι

Χάρη σε αντιοξειδωτικά καλή επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα έχει το πράσινο τσάι. Μπορεί να γίνει μια καλή εναλλακτική λύση για καφέ, που δεν συνιστάται για υπερτασικούς. Το πράσινο τσάι είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας και της ζωτικότητας, συμπεριλαμβανομένων των. στην σεξουαλική σφαίρα για την ανδρική υγεία. Για το σκοπό αυτό κατάλληλο, επίσης, ένα ποιοτικό μαύρο τσάι.

Για την ενίσχυση της γονιμότητας

Γονιμότητα είναι όρος για τη βιολογική γονιμότητα, την ικανότητα να αναπαραχθούν. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αυξήσει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης, έτσι, συμβάλει στη βελτίωση της παραγωγής σπέρματος είναι η οργανισμό τις απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Σε σχέση με το τι ακριβώς θα πρέπει να τρώτε, θα σας βοηθήσει λίστα με τα ακόλουθα προϊόντα και ουσίες:

 • Goji. Goji μούρα βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος εντός 2 μηνών.
 • Η ρίζα μάκα. Είναι καλύτερα να επιλέξετε τριμμένο ρίζα μάκα και δεν το εκχύλισμα. Εξαγωγή οδηγεί σε απώλεια ορισμένων σημαντικών στοιχείων.
 • Ο ψευδάργυρος + φολικό οξύ. Αυτός ο συνδυασμός αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων σε δεκάδες τοις εκατό. Η βέλτιστη συνδυασμός περιέχεται σε σπόρους κολοκύθας και πράσινη σαλάτα.
 • Η βιταμίνη C. οι Καλύτερες πηγές της βιταμίνης c είναι: πιπεριές, καρπούζια, λάχανο, ακτινίδιο.
 • Το σελήνιο. Αυτό το ιχνοστοιχείο σημαντικό για την παραγωγή σπέρματος και τεστοστερόνης. Φάτε τους ξηρούς καρπούς (κυρίως, της βραζιλίας). Μόλις 3 καρυδιάς σε μέρα παρέχουν την συνιστώμενη δόση σεληνίου.

Υποστήριξη αρσενικό δραστικότητα και τη γονιμότητα σχετίζεται όχι μόνο με την σωστή διατροφή, αλλά και με σύνθετη προσέγγιση στη ζωή. Και οι δύο αυτές λειτουργίες (χωρίς την επίδραση εξωτερικής παρέμβασης, για παράδειγμα, τραύμα ή χειρουργική επέμβαση) αντανακλούν τη γενική κατάσταση της υγείας. Ως εκ τούτου, για την αύξηση της δραστικότητας, τη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης και της ποιότητας του σπέρματος, είναι σκόπιμο να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής.