Διάφοροι τρόποι για το πώς να αυξήσετε γρήγορα την ισχύ

Αυτοκίνητο, μια καρέκλα γραφείων και ένα άνετο καναπέ – χώρο, όπου περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας οι σύγχρονοι άνδρες. Καφές, μπύρα, φαγητό, ψητό κρέας – το συνηθισμένο για πολλούς διατροφή. Για προστατίτιδα και επιδείνωση της στυτικής λειτουργίας, οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου να σκεφτούν τώρα όχι μόνο σε προ-συνταξιοδοτικό, αλλά και σε νεαρή ηλικία. Ακόμη και οι νέοι συχνά ανησυχούν για τη σεξουαλική βιωσιμότητά της. Δυσάρεστες καταστάσεις που σχετίζονται με αβέβαιη στύσης, μπορεί να προληφθεί. Υπάρχουν αρκετοί αποτελεσματικοί τρόποι, όπως γρήγορα να αυξήσει τη δραστικότητα πριν τη σεξουαλική επαφή.

Φάρμακα για την ισχύ

Ιατρικές express-τεχνικές

Γρήγορα να αυξήσει τη δραστικότητα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φάρμακα-αναστολείς της PDE-5 (ένζυμο):

 • φάρμακα με sildenafilom;
 • φάρμακα με tadalafilom;
 • φάρμακα με vardenafilom.

Η αρχή της δράσης αυτά τα χάπια είναι σε διέγερση της απελευθέρωσης της από τους ιστούς του μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο αποτελεσματικά χαλαρώνει και διευρύνει το χάσμα των αιμοφόρων αγγείων και σηραγγώδες μέλος. Βιασύνη του αίματος ενισχύει τη στύση και παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Αναστολείς PDE-5 σε θέση να αυξήσει σημαντικά την ισχύ αμέσως πριν από την πράξη, ακόμη και σε βλάβες του νωτιαίου μυελού, σε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, μετά την αφαίρεση του προστάτη.

Αναστολείς PDE-5, ταχείας δράσης, ως εκ τούτου, γίνονται δεκτές μέσα σε 15 λεπτά ("Levitra") ή μία ώρα πριν την πράξη. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη του αποτελέσματος – την παρουσία της σεξουαλικής διέγερσης και σωματική διέγερση.

Τα δεδομένα φαρμάκων υπάρχουν σοβαρές αντενδείξεις, έτσι τεχνικά τους διακοπές επιτρέπεται μόνο με ιατρική συνταγή. Ωστόσο, τα περισσότερα φαρμακεία πουλάει αυτά τα διεγερτικά ελεύθερα. Θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες και να απέχουν από τη λήψη εάν έχετε προβλήματα με την πίεση, την καρδιά, σε νευρολογικές διαταραχές.

Εργαλεία τοπική χρήση

Για την αύξηση της δραστικότητας με άμεση αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό τζελ, σπρέι και κρέμες, τοποθετείται στο δέρμα του πέους. Αποτέλεσμα την αύξηση της δραστικότητας εμφανίζεται μέσα σε 7-10 λεπτά. Επιτυγχάνεται αυτός για λογαριασμό της παλίρροιας αίματος, τοπική διέγερση των υποδοχέων και των μυών του πέους. Αντενδείξεις: βλάβη του δέρματος και του κεφαλιού του πέους, μια αλλεργική αντίδραση. Σε ορισμένα οχήματα υπάρχει αναισθητικό, buck ευαισθησία μέλος με σκοπό την παράταση του χρόνου της πράξης. Η αδύναμη στύση παρόμοια φάρμακα δεν συνιστώνται. Για την έλλειψη ειδικών μέσων μπορεί απαλά να τρίβετε το δέρμα του πέους heparin ή nitroglycerin αλοιφή. Ένα ασυνήθιστο τρόπο για να αυξήσει την ένταση της ροής του αίματος στην περιοχή της πυέλου, με βάση την θερμική διέγερση ανακλαστικές περιοχές των ποδιών. Για να το κάνετε αυτό για κάθε ένα από αυτά εφαρμόζεται σε βρεγμένο sinapism, που αφαιρούνται μετά από 10-15 λεπτά.

Ασκήσεις

Ασκήσεις

Να αυξήσει τη ροή του αίματος προς τον τελωνειακές αρχές και με αυτόν τον τρόπο να βελτιώσουν τη στύση μπορεί να με απλές σωματικές ασκήσεις. Η εκτέλεση του συγκροτήματος θα είναι χρήσιμο τόσο σε τακτική βάση όσο και μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη σεξουαλική επαφή.

Παραδείγματα ασκήσεων:

 1. Να βάλετε τα πόδια ευρύτερο από τους ώμους κάλτσες χώρια. Σιγά-σιγά να σκύψει μέχρι και παράλληλα τους γοφούς από το πάτωμα, τεντώνοντας τα χέρια προς τα εμπρός και κρατώντας την πλάτη σας ευθεία. Μείνετε για ένα λεπτό, προσέχοντας το ομαλό βαθιά αναπνοή. Είναι σημαντικό να αισθάνονται στατική τάση στη βουβωνική χώρα.
 2. Ξαπλώνει στο μαξιλάρι στην πλάτη, τα χέρια στο πλάι. Ταυτόχρονα σηκώσει από το πάτωμα (περίπου 30 μοίρες) κατ ' ευθείαν τα πόδια και τους ώμους, με τα χέρια να προσπαθήσουμε να το φτάσω μέχρι κάλτσες. Χαλαρώσουμε λίγο σε στάση για ένα λεπτό, δεν χτυπούν την αναπνοή.
 3. Στη θέση ξαπλωμένος ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατα, τα πόδια να πιάσουμε στο πάτωμα. Να ακολουθήσετε μερικά θολή ανελκυστήρες λεκάνη, την ίδια στιγμή που συρρικνώνεται τους γλουτούς.

Διεγείρει τη ροή του αίματος ασκήσεις για την ενίσχυση οικεία μυών:

 • να αποσπάσουν και να χαλαρώσετε τον πρωκτό για να πακέτο για 10-15 επαναλήψεις;
 • να μιμηθεί διακοπή της ούρησης, αργή εντείνοντας την επιθυμητή περιοχή και κρατώντας την ένταση 10 δευτερόλεπτα.

Οι ασκήσεις αυτές μπορούν να εκτελεστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, και ακριβώς πριν από την πράξη. Την ικανότητα να διαχειριστεί groin μυϊκό σύστημα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ερωτική της ζωή, ιδιαίτερα σε μέρη έλεγχο εκσπερμάτωση.

Υδροθεραπεία

Το κολύμπι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξει το κέφι το σώμα και ψυχολογικά να χαλαρώσετε. Για την έλλειψη πρόσβασης στην πισίνα ή τη λίμνη και ένα καλό υποκατάστατο θα douche, το οποίο συμβάλλει στην ανύψωση της συνολικής φυσικής τόνο, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος. Διάγραμμα της διαδικασίας:

 1. Να σταθεί λίγο κάτω από το ζεστό νερό, στη συνέχεια να αυξήσει τη θερμοκρασία τόσο ώστε το σώμα χωρίς το άγχος και τον πόνο θα μπορούσε να σταθεί περίπου 30-40 δευτερόλεπτα.
 2. Κλείστε το ζεστό νερό, 20-30 δευτερόλεπτα να σταθεί κάτω από κρύο.
 3. Ενεργοποιήσετε ξανά ζεστό για 20 δευτερόλεπτα.
Διατροφή

Μόλις γίνεται 3 αλλαγή θερμοκρασίας λειτουργίας διάρκειας 20 δευτερολέπτων. Ολοκληρώνεται η διαδικασία με κρύο νερό. Για να ενεργοποιήσετε τη ροή του αίματος και τη λειτουργία των αγγείων θα καταθέσει μυρμήγκιασμα του δέρματος.

Ασκήσεις και ντους καταλαμβάνουν το μέγιστο 20-30 λεπτά, αλλά είναι αποτελεσματικό μέσο για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση ακόμη και σοβαρή ανικανότητα.

Διατροφή

Να ενισχύσει την ισχύ της θα βοηθήσουν ορισμένα τρόφιμα, τα οποία είναι προτιμότερο να καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας ή κατά τη διάρκεια ένα ρομαντικό δείπνο. Για την τόνωση της λίμπιντο χρήσιμο ξηροί καρποί, τα σπαράγγια, τα θαλασσινά, κρέμα γάλακτος, μαϊντανός, σπόροι κολοκύθας, μανιτάρια.

Νέο ενεργοποίηση στη διατροφή δεδομένων των προϊόντων, καθώς και βιταμίνες (A, D, ομάδες B, C. E) και ιχνοστοιχεία (φώσφορος, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρος, σελήνιο), συμβάλλει στην ενίσχυση της λίμπιντο.

Επιπλέον να αυξήσει τη δραστικότητα πριν τη σεξουαλική επαφή μπορεί ένα φλιτζάνι τσάι με τζίντζερ, ρίζα ginseng, γαρίφαλο ή σαφράν.

Κριτικές

Σε εξειδικευμένα ανδρικά φόρουμ πολλά θετικά σχόλια σχετικά με αναστολείς PDE-5. Η στύση μετά από αυτούς μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται πιο σίγουρη και μακροχρόνια. Ωστόσο, ορισμένοι άνδρες παραπονιούνται για ανεπιθύμητες ενέργειες: πονοκέφαλο, θολή όραση, ναυτία. Πολλοί επαινούν οικεία σπρέι και τζελ, επειδή παρενέργειες δεν παρατηρείται, και το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και μακράς διαρκείας. Το μόνο αρνητικό – μια αλλεργική αντίδραση, συμπεριλαμβανομένης και από την πλευρά του συντρόφου κατά απροστάτευτο σεξ.